Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir sonraki kariyerde hangi takımı yönetmemi istersiniz?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

7 38.89%
  • Sevilla

0 0%
  • Napoli

2 11.11%
  • Dortmund

3 16.67%
  • Ajax

4 22.22%
  • Diğer (belirtiniz)

2 11.11%
1 ile 30 arası toplam 363 sonuç

Konu: Klişeden Uzak Kariyer [IV.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Kariyer hikayeleri bölümünde takip ettiğim 2-3 kariyerden biri gerçekten çok iyi bir kariyer oluyor.Bu seneki bütçeyle bi kaleci(Tavsiyem De Gea)Bir de sağlam mc gelirse olay biterBelki fantezi olarak bir forvet düşünebilirsin Javier Hernandez ve Rooney'e arkadaş

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Kariyer hikayeleri bölümünde takip ettiğim 2-3 kariyerden biri gerçekten çok iyi bir kariyer oluyor.Bu seneki bütçeyle bi kaleci(Tavsiyem De Gea)Bir de sağlam mc gelirse olay biterBelki fantezi olarak bir forvet düşünebilirsin Javier Hernandez ve Rooney'e arkadaş
    Yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim. Kaleci transferini bitirdim aslında henüz açıklamadım. Bende mc için sağlam bir isim bulmaya çalışıyorum ama şu an o durum sıkıntıda bu mevkiden yaprak dökümü de yaşandı çünkü.Ama yedek olarak bir ipucu vermek gerekirse geçen sezon takip ettiğim Michael Bradley'i takıma katıyoruz. Ama daha güçlü bir isim için de çalışmalarımız sürmekte. Forvet içinse onlar için çok iyi bir arkadaş var aslında Rossi ve Danny Welbeck.

Mesaj Yetkileri