Öncelikle kadronun tamamını bilmediğim için yorumu oyuncularını bilmeden yapıyorum. Bende Galatasaray ile 8 sezon oynadım ve de 3 sezon üst üste şampiyonlar ligi gelmişti. Yabancı dağılımını iyi kullanmak gerek öncelikli olarak. Kaleye Onur Kıvrak ile yabancı kontenjanından kurtulabilirsin. Defansta 3 yabancı ve Atila Turan olursa defansta tamamdır. Forvetlerde gördüğüm üzere Eren var zaten. 2 yabancı yeter ki Neymar var bu birincisi. Göbek oyuncularının üst düzey olması gerekiyorku takım merkezden sıkıntı vermesin. Diğer yabancı kontenjanını direk göbeğe yüklenerek kullanabilirsin. Ben Nuri Mesut Eren gibi oyuncuları alamamıştım ( sen kaç tanesini aldın bilmiyorum ) ancak oyundaki iyi Türkleri de maksimum derece de kullanabilmek en iyisi.
Gelelim 2. ayrıntıya 20 yaşın altında 2 genç yetenek alırım hep 8 yabancı haricinde. Bu isimler kadroda ki yedek oyunculardan daha iyi olabilsin hatta oluyorsa as kadrodaki Türk kontenjanındaki oyunculardan bile iyi olsun. Bu oyuncular rezerv takımda kullanıp Şampiyonlar Ligi kadrosuna kaydediyordum. Bu şekilde bu oyuncular hem yaşları genç olduğu için üzülmüyorlardı hem şampiyonlar liginde 10 yabancı hakkını kullanabiliyordum. Bu gençlerden 3 tane de alabilirsin ancak rezerv ligte 2 yabancı kontenjanı var. Ayrıca bu gençler Türkiye kupası maçlarında da oynayabiliyorlar. İlk maddeyi zaten düşünmüş olacağına inanarak 2. ayrıntıya dikkat etmeni öneririm. Şampiyonluğun gelmesini istiyorsan.