Evet, artık bir buluşma düzenlemenin vakti geldi. 13 Temmuzda, hafta içi işiniz yoksa buluşabiliriz bence.
Evet, artık bir buluşma düzenlemenin vakti geldi. 13 Temmuzda, hafta içi işiniz yoksa buluşabiliriz bence.
10-11 Temmuz hariç müsaitim ben Yaşar abiyi bilemem .
Pazartesi izmir geliyorum 5 günlük. Buluşma olursa mesaj atın banada.
4 Eylül yada 9-10-11 Eylül gibi İzmir'de olmayı düşünüyorum. Daha doğrusu Altay'ın bu sezonki iç sahada ki ilk maçına gelmeyi düşünüyorum. O arada imkan olursa birşey yapabilirsek diye dedim dakat daha önümüzde 2 aya kadar bir zaman var.
Arkadaşlar 24 Temmuz Pazar günü buluşalım, müsait olanlar bu başlık altında bildirsinler buluşmaya katılabilme ihtimalini...
Müsaitim 24 Temmuz sorun yok benim için şuan.
Allah allah hiç bu kadar kötü denk gelmemiştik.Tamam net tarih söylüyorum 30 Temmuz Cumartesi günü buluşalım.
Bayramda İzmir'de olacağım hatta çok sıkılırsam önümüzdeki haftadan itibaren izne çıkabilirim belli olmaz ama belli olan 27 Ağustos'ta İzmir'de olacağım.
Bakın buralara
Ya sorma bi türlü toplanamıyoruz bu sene. Baran abi yok ortalıklarda.
Ben buradayım ciğerim, ama maalesef bu sefer doğru düzgün bir organizasyon olmadığı için buluşma bir türlü gerçekleşemiyor. Tarih veriyoruz ama buraya yazan 2-3 kişi oluyor ancak. Bu durumda buluşma gerçekleşemez tabii. Ben bayramdan sonra döneceğim Almanya'ya. Eğer o zamana kadar bir buluşma ayarlanırsa muhakkak katılırım.
Abi tamamdır artık ayarlayalım o zaman. 20 Ağustos Cumartesi nasıl fikir?
He pardon adminim28 Ağustos Pazar nasıldır o zaman?
Olanaklı gözüküyor 28 agustos
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Siz ön buluşma yapacaksanız bilmem ama ben 28'inde yaparsanız gelirim.
Yok Serkan abi ne ön buluşması, toparlanamadık ki olsaydı Temmuzdan beri 50 defa yapardık ön buluşma.Yazıyoruz o halde.
Buluşma Tarihi: 28.08.2011
Katılacaklar: EreN, Sekopej, Homer J.S, El Comandante
Uygun olursa iftar yapabiliriz, sonrasında da takılırız, çoğunluğa uymazsa daha erken buluşur, kalanlarla yine iftar yapar takılırız, bana her türlü uyar.
Evet abi iyi fikirmiş iftar olayı, bana uyar. Saati bilerek eklemedim ben, şöyle 7-8 kişi birikelim oyna göre yazarız.
28 i boş olursam bende gelirim mutlaka askerlikten önce Serkan abiyi bir görelim![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
çok büyük bir aksilik olmazsa ben ve umut(umudily) geliriz![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
28'i net olmayabilir, burada sıkıntı çıkarıyorlar, çözmeye çalışıyorum ama muhtemelen bayramda orada olamasam da bayramdan önce gelmeye çalışacağım, tarihi biz 27 yapalım, 28'in de sıkıntı olabilir, sizlere de uygunsa 27'si olsun.
Halledelim artık bence, vakit geçiyor.
27 si 28 i pek farketmez.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Benim için de, Muhammed benim kuzen Emreyi de alalım o da üniversiteli artık![]()
gelirse al. belki bana küstüruzun zamandır konusmadım onunla
![]()
Sanmıyorum akbaşla görüşüyor sık sık onu biliyorum.
ikisini de çok severimneyse ben de bir ara arar konusurum getirtirim
![]()
27 Ağustos Cumartesi günü saat 17:00 de Konak meydanında buluşuyoruz o zaman..