Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir sonraki kariyerde hangi takımı yönetmemi istersiniz?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

7 38.89%
  • Sevilla

0 0%
  • Napoli

2 11.11%
  • Dortmund

3 16.67%
  • Ajax

4 22.22%
  • Diğer (belirtiniz)

2 11.11%
Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 363 sonuç

Konu: Klişeden Uzak Kariyer [IV.Sezon]

Oğuz abi transfer muhteşem galiba oynadığım zamanlarda bir tek ben verim alamadım herhalde Anderson'dan

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Oğuz abi transfer muhteşem galiba oynadığım zamanlarda bir tek ben verim alamadım herhalde Anderson'dan
    Anderson özellik olarak bazı mevkilere oturmuyor yani aslında bazı özellikleri iyi ancak görev dağılımı yapınca Anderson hep yedeğe düşüyordu o nedenle ben de hep diri isim olarak faydalanmaya çalıştım.

West Ham maçı çok sinir bozucu bir maçtı kolay bir golle geriye düştük. İyi denebilecek bir dakika da beraberliği sağladık ama 10 kişi kalınca çok zorlandık. Clear Cut Chances 3-0 yani diyebilecek birşey yok bu maça. Yine de yenilmedik diyelim.

Gece Valencia'nın gecesiydi. Rakip baskın oynuyor gibi görünsede henüz 11. dakika da skoru 2-0 yapıp rahatlamıştık. Rakipte 39. dakikada 10 kişi kalınca işler kolaylaştı. Michael Bradley 'e tekrar değinelim. Bu adam gerçekten çok hırslı ve inanılmaz koşuyor. 2 Mc olmasına rağmen çok çaba harcaması bizi mutlu ediyor. Schalke'nin boyutlarını düşününce Bradley tam 120 kere sahayı boydan boya koşmuş oluyor. Lig Kupasında tek Premier Lig kurası yine bize çıktı. Deplasmanda Ekim sonuna doğru Liverpool ile oynayacağız. Bu maç da eylül ayının son maçıydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dostum devam etmeni bekliyoruz
    eto'o bitmiş.

sakary Ali Misafir

Şampiyonlar liginde iş bitmiş.Ligtede güzel sonuçlar var.Kadro zaten çok kaliteli olmuş.Herşey üst düzeyde iyi gidiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Dostum devam etmeni bekliyoruz
    Şu sıralar pek açamıyordum oyunu devam ediyorum.
    Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Şampiyonlar liginde iş bitmiş.Ligtede güzel sonuçlar var.Kadro zaten çok kaliteli olmuş.Herşey üst düzeyde iyi gidiyor.
    Teşekkürler Ali. Bakalım önemli olan sonuna kadar gidebilmek.

Ekim ayında ilk maçımızı kazandık. 3-0 öne geçtiğimiz maçta skor 3-2'ye gelince sıkıntı yaşasakta Rossi noktayı koydu ve maç 4-2 bitti. Lige milli maç arası verildi. Bu sırada Ferdinand'ı kaybettik yıldız futbolcu 2 ay sahalardan uzak kalacak.Önümüzdeki Bolton maçında Hummels'de cezalı olduğu için Smalling - Evans tandemi ile oynayacağız.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Birçok eksikle çıktığımız maçta (4 sakat 1 cezalı) Aml mevkinde Rooney'i denedik ve çok memnun kaldık. Skor tatmin ediciden öte diyebiliriz. Şampiyonlar ligi maçı önce moral depoladık.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Stadımız 16000 koltuk genişleyip yeni atmosferine kavuştuğu bu maçta grubun zayıf halkasını 4 golle uğurluyoruz. Bir önceki maçın birebir aynı kadrosuyla çıktık. Smalling - Evans ikilisi üzerlerinde uçak herşeye kafa attılar.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Güzel skorlar başlamış yine, yalnız tempoyu düşürmüşüz..

Maçlar güzel iyi başlamız yine.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Güzel skorlar başlamış yine, yalnız tempoyu düşürmüşüz..
    Şu sıralar pek açamıyorum oyunu ondandır. Yakın zamanda tekrar yükleneceğim oyuna.
    Quote Originally Posted by nusta055 View Post
    Maçlar güzel iyi başlamız yine.
    Teşekkürler, takım gidişat olarak tatmin edici skorlar alıyor.
    Ligte beklenenin üstünde performans sergileyen West Brom deplasmanında geç açıldık.1-0 öne geçtiğimiz maçta rakibin beraberlik golüne hemen cevap verip maçı kopardık. Rooney'nin golü ise maçın golüydü.
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=VZ4FCC-F_sM&feature=channel_video_title"]Rooney Aşırtma Vuruş[/YOUTUBE]

Abi tema dehşet bişeymiş Adı nedir ?

Takımı bozmak kötü olmuş bu arada

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Abi tema dehşet bişeymiş Adı nedir ?

Takımı bozmak kötü olmuş bu arada
    Takımda hep aynı isimlerle oynamayı sevmiyorum. Değişiklik iyidir.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=93858 tema burada indirdiğinde calender versiyonu kullanıyorum.

Birkaç ss yorumsuz olsun bir parti daha var oyundaki zamanı yakalamak lazım. Bilmeniz gerekenler;
    • Ayın menajeri ödülünü aldık
    • Şampiyonlar Liginde üst tura çıktık.
    • Jonny Evans ayın genç oyuncusu oldu.
    • Ligte Chelsea hala berbat durumda.
    • Lig Kupasında Liverpool'u eleyip Blackburn ile eşleştik.
    • Nuri sakatlandı 3 hafta yok.

Abi Rooney'in profiline bakabilirmiyim ?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abi Rooney'in profiline bakabilirmiyim ?
    Bakabilirsin..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Hop oturup hop kalktığımız bir maç oldu. (Gol dakikalarını incelerseniz anlarsınız) Arsenal defansının ciddi konsantrasyon eksikliği vardı ve büyük hatalar yaptılar. Chicharito tam bir bedavacı forvet onca golü kaçırıp ilk kilidi açınca bir anda parlıyor ve golleri sıralıyor. Bir dipnot'ta Carcela'ya Rooney yorgun olduğu için oynattığımız Carcela golünü atarak görevini yine başarıyla tamamladı.

Atmosferi yakalamak içinde arkaplanı Emirates Stadı yaptık bu maç için.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kasım ayı notları;
    • Ligte puan farkını açmaya başladık.
    • Chelsea kendini buldu ve yükselişe geçti, ancak kaybettikleriyle bizi yakalamaları ihtimal dışında.
    • Harry Redknapp bizim maçta önce ateş altındaydı ve ipini biz çekmiş olduk.
    • Fa Cup'da Arsenal ile Chelsea eşleştiler.
    • Ayın oyuncusu ödülü geçen ay olduğu gibi yine Evans'ın. İkinci Chicharito, üçüncü Rossi.
    • Ayın genç oyuncusu ödülünde Rafael 3. sırada.
    • Ayın menajeriyim.
    • Gözlemci takımının meyvelerini toplamaya başladık ve rezerv takım için birçok transfer yaptık. (Ocak ayında gelecekler.)
    • Yine ocak ayı için müthiş bir genç yetenek aldık. Kendini kanıtlamış bir isim. (İpucu: Brezilyalı)
    • Nani Inter'in takibine girdi.
    • Jonyy Evans ve Chris Smalling'te Tottenham takibinde.
    • Ferdinand Aralık sonuna doğru iyileşmiş olacak.
    • Nuri iyileşti.
    • Mazuch'u göndermekle hata yaptık.İyi fiyata kiraladığım Mazuch oynamayarak köreliyor.

Sanırım bu kadar bilgi yeter.

SorU: Sizce aldığımız Brezilyalı kim? Mevkii: Forvet

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Neymar mı?
    eto'o bitmiş.

Neymar M.United tipi takımda yer alamazki.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pato'yu almışsın usta.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bence de Pato'dur o.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Milan'ın genc forveti Patoyu sıkı pazarlıklar sonucu 26.5M €'ya kadromuza kattık.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fiyat on numara, faydasını çok görürüz hayırlı olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Fiyat on numara, faydasını çok görürüz hayırlı olsun.
    Hemen sebebini de açıklıyalım. Pato'nun sezon sonu kontratı bitiyordu ancak favori kulübü Milan, yani sözleşme yenilemeden devreye girdik ve transferi bitirdik. Amr bölgesinde oynayabilmesi çok işimize yarayacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Aralık ayı ile beraber takım bir sessizliğe büründü ve 2 maç üst üste beraberlik aldık. Gidişat genel duruma göre moral bozucu görünse de derbide takımın silkeleneceğini biliyorduk. Bu sırada Chelsea menajeri kovulmuş ve City derbisinden tam 1 gün önce Roberto Mancini'yle anlaştıklarını açıkladılar. Büyük maçta City menajersiz kalmıştı. Sert başlayan maçta iyi konsantre olan oyuncularımız bu maça kadar bir düzine gol yemiş olan rakibine yarım düzine gol atıp 2. sıradaki rakiplerini 3. sıraya attılar. Skordan çok memnunuz.
    Ayrıca notlar kısmında;
    • Matts Hummels kısa süreli bir sakatlık yaşadı 3 gün yok.
    • Rooney Altın Top ödülünün sahibi olmaya en yakın aday.
    • Mehdi Carcela Afrikanın Kıtasının En İyi Genç Oyuncusu adaylarından.
    • Premier ligte 17.hafta girilirken; en yakın takipçimiz Liverpool'un 9 puan önündeyiz. Liverpool sezona flaş transferlerle girip iyi bir form grafiği yakalamıştı.
    • Man City'de Carlo Ancelotti ile anlaştı. Tam bir eş değiştirme oldu.

Oğuz abi, bu kariyer yüzünden benim kariyer uçup gidiyor yav 1-2 takipçim var sadece 9 Puan iyidir o Rooney delisi oolduğu sürece 1 puan bile fazladır rakip için.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Tam skorlar pek iç açıcı değil diyordum ki Manchester City maçını gördüm, hücum gücü yüksek bir rakibe 6 gol, iyi iş.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Oğuz abi, bu kariyer yüzünden benim kariyer uçup gidiyor yav 1-2 takipçim var sadece 9 Puan iyidir o Rooney delisi oolduğu sürece 1 puan bile fazladır rakip için.
    Merak etme ben boş zamanlarımda takip ediyorum. Sen de eksik etme yorularınız.
    Tam skorlar pek iç açıcı değil diyordum ki Manchester City maçını gördüm, hücum gücü yüksek bir rakibe 6 gol, iyi iş.
    Fırtına öncesi sessizlik.

Skorlar net. Blackburn'ü lig kupasında eleyip Doncaster ile eşleştik yarı finalde bizim için kolay bir rakip. Takıma bir çok genç oyuncu aldık onları bir sonraki ss'de paylaşacağım. Ryan Giggs ve Paul Scholes'a antrenör olma önerisinde bulundum ikisi de kabul etti. Aktif futbolculukları bitince antrenör olarak sözleşme imzalayacağız. Van der Saar mesela şu an takımda kaleci antrenörü. Transfer döneminde takımdan gidecek oyuncular olacakkim olduklarına karar vermedim. Performanslarına göre değerlendireceğiz.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Aralık ayı notları;
    • Avrupa'da Yılın Forveti Rooney, 2. Chicharito.
    • Afrikada Yılın 11'inde Taye ve Carcela kendilerine yer buldular.
    • Mehdi Carcela Afrika'da Yılın En iyi 2. Ortasahası.
    • Taiwo Afrika'da Yılın Defansı
    • Afrika'da Yılın Genç Futbolcusu Sıralamasında Carcela 2.sırada.
    • Dünya'da Yılın Takımında 2 ManU oyuncusu: Rooney ve Chicharito
    • Şampiyonlar Liginde At.Madrid ile eşleştik.
    • Yıldız oyuncumuz Ganso yeni transferlerden Falk, Steinmetz ve Pavey için parlayacak açıklaması yaptı.
    • Chicharito yeni transfer Pavey için parlayacak dedi.
    • Adler yeni transferler Pato ve Garcia için parlayacak açıklamasında bulundu.

Bahsettiğimiz üzere birçok genç isimle anlaştık. Gelen Danimarkalı Falk ve Jensen bonservis bedeli olmadan alındılar. Diğer transferler nakit parayla takımımıza katıldılar. Hepsinden çok umutluyum.

Regen'ler gayet iyi ama o kadar forvetin arasında Pato nasıl yer bulacak?..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Regen'ler gayet iyi ama o kadar forvetin arasında Pato nasıl yer bulacak?..
    Zaten çok yoğun bir maç temposu var. Takım sürekli olarak maça çıkıyor ve bu nedenle sakatlıklar yaşıyoruz zaten. Şimdiye kadar da oyun kurmak konusunda sıkıntı yaşamadım. (şimdiye kadar dediğim ss'ler aşağıda)

Ocak ayı raporları;
    • Ocak ayı transfer açısından çok verimli bir ay oldu ve 8 oyuncu ile anlaştık.
    • Rio Ferdinand'la yollarımızı ayırdık. Tecrübeli oyuncu 5M € karşılığında Tottenham'a gitti. Kendisine bol şanslar diliyoruz.
    • Rio Ferdinand yerine Smailling 1. yedek oldu. 2. yedek olarak Fernando Gonzalez Garcia transfer edilmiştir. Umarız büyük sakatlıklar yaşamayız.
    • 77-16 Averaj ile ligin en avantajlı takımıyız. Ancak en az gol yiyen takım Liverpool. Biz 2. sıradayız.
    • Ligte açık ara liderliğimiz sürüyor 2 maç eksiğimiz var ve 2. ile puan farkı 7.
    • Lig kupası yarı finalinde Doncaster'ı eleyip finalde Arsenal ile eşleşiyoruz.
    • Fa Cup'ta ise Carlisle'den sonraki rakibimiz Crystal Palace oluyor.
    • Ferdinand'ın gönderiliş sebebi hem yaşlanması, hem forma şansı bulamıyor olması hem de yıllık maaşı idi. Anlaşmaya göre de gelecek sezon sonuna kadar bu oyuncuya maaşının 1.3M € luk kısmını biz ödeyeceğiz.
    • Ss'lerde görüleceği üzere kalan zamanda takım bu şekilde olacak.
    • Fabio satın alma opsiyonu ile Hoffenheim'e kiralandı.
    • Pilot takımımız Antwerp'e kiralık oyuncu takviyesi yaptık.

Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri