1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: Veda Etmek Zor Olacak [Sezon 3 - Kupa 5]

Hybrid View

Christian Benitez atıyo ama çokta kaçırıyo sendede öyle mi? 10 pozisyona giriyosa 2 sini atıyor. Emenike gol krallıına oynar Süper Lig'de herhalde. Şampiyonlar ligi'nde bence yarı finale kadar gidebilirsin. Anladığım kadarıyla oyun mantığın golü atarım sonrada yatarım. Ben atak futbolu daha çok severim. Tabi herkesin zevki Gökhan'ı satman bence iyi olmamış. Hem türk hemde oyunda onun gibi Türk olan sağlam bir bek bulabileceğini sanmıyorum. Orta sahan takımın en güven veren yeri bence.Maxi Rodriguez transferi iyi olmuş. Mehmet Topal'da öyle. Topuz orda yetersiz kalabilir bence. Umarım her şey yolunda gider. Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by juanangelalbin View Post
    Christian Benitez atıyo ama çokta kaçırıyo sendede öyle mi? 10 pozisyona giriyosa 2 sini atıyor. Emenike gol krallıına oynar Süper Lig'de herhalde. Şampiyonlar ligi'nde bence yarı finale kadar gidebilirsin. Anladığım kadarıyla oyun mantığın golü atarım sonrada yatarım. Ben atak futbolu daha çok severim. Tabi herkesin zevki Gökhan'ı satman bence iyi olmamış. Hem türk hemde oyunda onun gibi Türk olan sağlam bir bek bulabileceğini sanmıyorum. Orta sahan takımın en güven veren yeri bence.Maxi Rodriguez transferi iyi olmuş. Mehmet Topal'da öyle. Topuz orda yetersiz kalabilir bence. Umarım her şey yolunda gider. Başarılar
    Benitez konusunu tam yerinde açtın.Ben de performansından pek memnun değildim.Lyon imdadıma yetişti. £8.75 MN'ye transfer etti.

£3.5 MN'ye almıştık Benitez'i.İki katından fazla paraya sattık.Performansını beğenmiyordum zaten.Klübün ekonomisine de katkı da bulunmuş olduk.

Benitez yerine Ajax'tan £2 MN'ye Miralem Sulejmani'yi transfer ettik.Sistemi değiştirmeyi düşünüyorum.Şimdiki taktiğimiz çok ofansif olduğundan Avrupa'da çok gol yedik.

Scoutlarımız genç Mustafa'yı önerdi.Profili de gayet iyi.

Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Mesaj Yetkileri