1 ile 30 arası toplam 149 sonuç

Konu: FM 2012 Neden Türkçe Değil?

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Oyun Türkçe çıksa bu sitenin kullanıcı sayısı düşecek site sahiplerinin cebine giren para düşecek neden mi ? Turksportal Türkçe yamaya gerek kalmayacak bu siteye ilk kez girenlerin çoğu türkçe yama için giriyor sonra sitenin diğer hizmetlerini görüp kalıyorlar. Sabah mesaj yazmıstım silinmiş hoşunuza gitmedi sanırım .
    Bu şekilde devam edersen burada fazla barınamayacağını belirtmek isterim. Barınmanı isterim ama kurallara uyarak. Önceki mesajında evet hoşumuza gitmedi ve sildik. Sebebi ırkçı yaklaşımın ve uyarı aldın. Alıntı yaptığım bu mesajında da korsanı özendirmekten dolayı uyarı aldın. Korsana bu forumlarda izin vermiyoruz ve vermeyeceğiz.

Nasıl bir bakış açısı içerisinde olduğunu ise çözemiyorum, bu sitenin temelleri 1997'ye dayanıyor ve türkçe yama nedeniyle popüler olmadı. Oyunda şu anda oynadığın Türk ligi'nin Sports Interactive anketlerinden birinci çıkartmasına vesile olurken, binlerce insana fayda sağlayan bir kaynak olarak kalmaya da devam edecek. 2009'dan bu yana Türkçe yama yapmıyoruz. Öyle bir gayret içerisinde olsaydık her sene birşeyler çıkartırdık.

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Bence bütün Fm ciler İngilizceyi bu oyun sayesinde çok iyi çözecek.İşte SI de o zaman Türkçe dil yaması çıkaracak.Amaç gıcıklık ya olur mu olur.Bu arada şakayı bir yana bırakırsak bunu kendi içimizde çözmemiz gerek.Turksportal ın anadolu takımları dataları hakkında bizden yardım almak yerine SI den yeni eklenen dil dosyalarını talep etmesi gerekmektedir.Ondan sonra da bu sitede İngilizce-Türkçe çeviri yapacak arkadaşlardan yardım istenmelidir.Dil dosyası ne kadar büyük olursa olsun bence 20 kişilik bir ekip günde 2 saat çalışarak en fazla 2 ayda tamamlar diye düşünüyorum.
    SI zaten bu imkanı bize tanıyor. Keşke belirttiğin gibi basit olsa hesap + 20 kişilik ekip, dilersen seni projeye dahil edelim ve bir iki gün 2 saatini ayırarak çalışmanın nasıl ilerlediğini gözlemle.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

2. Default

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bu şekilde devam edersen burada fazla barınamayacağını belirtmek isterim. Barınmanı isterim ama kurallara uyarak. Önceki mesajında evet hoşumuza gitmedi ve sildik. Sebebi ırkçı yaklaşımın ve uyarı aldın. Alıntı yaptığım bu mesajında da korsanı özendirmekten dolayı uyarı aldın. Korsana bu forumlarda izin vermiyoruz ve vermeyeceğiz.

Nasıl bir bakış açısı içerisinde olduğunu ise çözemiyorum, bu sitenin temelleri 1997'ye dayanıyor ve türkçe yama nedeniyle popüler olmadı. Oyunda şu anda oynadığın Türk ligi'nin Sports Interactive anketlerinden birinci çıkartmasına vesile olurken, binlerce insana fayda sağlayan bir kaynak olarak kalmaya da devam edecek. 2009'dan bu yana Türkçe yama yapmıyoruz. Öyle bir gayret içerisinde olsaydık her sene birşeyler çıkartırdık.

SI zaten bu imkanı bize tanıyor. Keşke belirttiğin gibi basit olsa hesap + 20 kişilik ekip, dilersen seni projeye dahil edelim ve bir iki gün 2 saatini ayırarak çalışmanın nasıl ilerlediğini gözlemle.
    Yazdıklarımı dikkatli okumamışsınız.Ben uğraşırım dedim zaten.Kesin yaparım demedim ben.Çünkü ingilizce seviyem iyi değil.Olanlar mutlaka vardır demek istiyorum.Data yada geliştirmeyle ilgili yapılacak bir şey varsa mutlaka dahil olurum.Anadolu kulüplerinin datalarıyla ilgili olan çalışma ilanına da katılmıştım ama şimdilik duraksadı.
    Last edited by koraybahce : 18.Ağustos.2011 at 00:37

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Vieri View Post

Çok aşırı bir tepki verdim başlığı görünce ben bu konu başlığını Fm 07'den beri burada görüyorum ve her seferinde sizler tarafından bir sonraki sürümde Türkçe olabilir deniyor oyun çıktıktan sonra da orjinal alımı düşük olmasa çıkarılacaktı deniyor bu da ister istemez bende aşırı derecede sinir yapıyor ve yaptı da.

Bu sitede barınırım barınmam bu benim hayatımda bir eksikliğe sebep olmaz tehditkar konuşmalara da bu güne kadar hiçbir sitede boyun eğmedim eğmemde isterseniz üyeliğimi iptal edebilirsiniz

.Bu siteye ben ve arkadaşlarım Türkçe yama için üye olduk benim gibi üye olan çok kişi olduğunu da düşünüyorum sonuçta hala 2008 oynayan arkadaşlarım var . Irkçı söylemde bulunduğumu düşünmüyor aksine bize Irkçı yaklaşıldığını düşünüyorum bir çok ülkede kendi dilleri sunulurken 80 milyonluk ülkemizde kendi dil seçeneğimizin sunulmaması bu düşüncemi destekliyor sanırım.Sonuçta Avrupa'da genel nüfusun ve genç sayılabilecek nüfusun azlığını düşünürsek Türkiye pazarı daha cazip olmalı.

Mesaj Yetkileri