Teşekkür ederim cevap veren arkadaşlara. Boşu boşuna 40 lira boşa gidecektim. Sadece Manisaspor altyapı hocalarıda kullanıyordu. İlk orada dikkatimi çekmişti. Belki bir billdikleri vardır demiştim.
Şehit haberlerine gelecek isek 2001'de manşetler aynı 2011'de de aynı 2021'de aynı olacağa benziyor. İcraat olmalı. Söylenecek söz kalmadı.
Buyrun kaynak.
Yahu ben kendim denedim bire bir. Elinizde varsa bilekliği çıkarıp gövdenizi bacaklarınız sabit şekilde geriye döndürmeye çalışın sonrada birde bileklikle deneyin. Nerdeyse 360 derece dönücektim bileklikle. Yani benim denediğim bileklik gerçekten işe yarıyordu.
Aslında psikolojik açıdan işe yarar.
Aynen.Bıçak Kemiğe Dayanmıştır... (!)
tsk sınır ötesi harekata başlamış.
kandil ve diğer bölgeler şu an bombalanıyormuş.
ama bana biraz göz boyama gibi geldi.
gündüz gözüyle kara harekatı yapmak varken havadan dağı taşı bombalamak, boş işler.
(/s)
Başlasa ne olacak, havadan istediğin kadar bombala, aşağıda adam tvden izliyor, etkilenmiyor bile. Duyuyoruz, yapılacaksa baya geniş çaplı operasyon yapılmalı, Güneş Harekatı gibi olmamalı, daha geniş ve planlı olmalı...
İçerdekileri Temizlemeden Sınır Ötesi Yapsan Ne Fayda Bu Zamana Kadar İşe Yaradı mı?
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bende onu diyecektim havadan hep vuruyorlar.Sonuç yine yok.Sağlam bir operasyon yapılmadıktan sonra gerisi hikaye.
CandasTolga Candaş Tolga Işık
Az once gorustugumuz askeri kaynaklar: Özel Kuvvetler'e bağlı kara unsurları saat 21 sularinda Hakkari sınırından Kuzey Irak'a intikal etti.
(/s)
galiba ayrı bir başlığı hak ediyor.
(/s)
biraz önce mardin sınırında askerlik yapan bi dostumla telefonda görüştüm
askerimiz her zamankinden daha şeceatliymiş
komutanlara bırakın komutanım gidelimd iyolarmış
ortalıkda biraz karışıkmış.
artık ok yaydan çoktan çıktı allah askerimizin yardımcısı olsun.
Pek benzemiyor
Ekranı̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̨̨̨̨̨̨̨̨̨̨̨̨ınızda çizik mi var ?
[YOUTUBE="RFna5AYVdis"]Gece gece gurur patlaması[/YOUTUBE]
sahuru bekliyorum
TV de bir şey yok ne biçim iştir bu maç dizi film pehhh
Gladbach çok fena ezdi yalnız Wolfsburg'u...
Zaman geçmiyor be...
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT