1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Manchester United | Red Devils (1.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Rooney gibi bir forvet ve geride vidic-rio ikilisini oldugu takımda başarılar dilemek büyük ayıp olur heralde

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furdun View Post
    City ye kupa finalinde yenilmen kötü olmuş umarım ligde başarılı olursun
    Evet, şanssız bir yenilgi aldık ama dediğiniz gibi inşallah başarılı olacağız. Teşekkürler.
    Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Community Shield kötü olmuş ama sezonda başarılar...
    Bu yenilginin ardından sezonda başarılı olmamız gerek, teşekkürler.
    Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Rooney gibi bir forvet ve geride vidic-rio ikilisini oldugu takımda başarılar dilemek büyük ayıp olur heralde
    Rio Ferdinand ve Vidic gerçekten süperler ama Rooney'in henüz sahneye çıktığı söylenemez, Chicharito süper bir yıldız.

Barclays Premier League

Manchester City 2 - 1 MANCHESTER UNITED

MANCHESTER UNITED 5 - 1 Tottenham Hotspur

Swansea City 0 - 3 MANCHESTER UNITED

Şampiyonlar Ligi Grup Kuraları

Carling Cup 3. Tur Kuraları

Transfer Sezonu Kapandı! İşte Manchester United'ın 2010/2011 Yaz Transfer Dönemi Geçmişi

GENEL DEĞERLENDİRME
    Barclays Premier League: Lige baş belamız olan Manchester City yenilgisiyle başlasak da Tottenham ve Swansea City maçlarında net skorlarla galibiyete uzanarak ligde 4. sırada bulunuyoruz. İlk üç maçta 9 gol atarken bu gollerin 5'ini defans oyuncularımız attı. Yediğimiz gol sayısı ise 3.
    Şampiyonlar Ligi Kuraları: C Grubun'a ilk torbadan girdik ve yorumculara göre en dişli rakibimiz Olympique Marseille. Bana göre ise C Grubu'nda rakibimiz yok. Ama maçlara yedek ağırlıklı kadroyla çıkacağımızı da varsayarsak puan kaybetmemiz olası olacaktır. Ama puan kaybetsek bile gruptan lider olarak çıkacağımıza kesin gözüyle bakıyorum.
    Carling Cup Kuraları: Carling Cup'da Premier Lig ekibiyle eşleşmemiz, iyi olmasa da Manchester City ile eşleşmediğimiz için dua etmemiz gerekir. Everton'ı net bir skorla mağlup edip yolumuza devam eteceğimizden şüphe duyulmamalıdır.
    Transferlerimiz: Transfer yapmadan önce takımdaki eksiklere bir göz attım ve en önemli eksik olarak sağ beki gördüm. Sağ bekte Fabio ve Rafael'i oynatabilecektim ve 38 haftalık bir periyotta iki genç bekle idare edemezdim. Fabio ve Rafael'in genç olduğunu da göz önünde bulundurarak oraya deneyimli bir isim lazımdı ve gözlemcimiz bize Maicon'u önerdi. Özelliklerine baktım ve Maicon'a teklif götürdük. Inter teklifimizi kabul etti ve Maicon ile anlaştık. Diğer transferlerimiz ise tamamen geleceğe yönelikti. Naismith ile ilk başta kiralık olarak anlaştık fakat memnun kaldığımdan dolayı onu Manchester United renklerine bağladım. Giden oyuncularımızın tamamı genç oyunculardır ve kiraya verilenlerin gelecek sezon yeteneklerini misliyle artırarak kulübümüze döneceğini umut ediyorum.

( Yorumlar gelsin. )

Mesaj Yetkileri