Başarı dilekleri için teşekkür ediyorum.
Hazırlık dönemini bitirdik; birazdan SS'leri ekleyeceğim. Önemli maçlar (derbiler, finaller gibi) dışında maç sonuçlarını 5'er 5'er fikstürden ekleyeceğim.
Başarı dilekleri için teşekkür ediyorum.
Hazırlık dönemini bitirdik; birazdan SS'leri ekleyeceğim. Önemli maçlar (derbiler, finaller gibi) dışında maç sonuçlarını 5'er 5'er fikstürden ekleyeceğim.
DANIEL AGGER CITY'DE !
Oyuncumuz Agger 19M €'luk bonservis bedeli karşılığında City'e transfer olmuştur.
SOTIRIS KYRGIAKOS BAYERN'DE!
Yunanistanlı stoperimiz Kyrgiakos, sözleşmesinin son yılında olması ve ilerlemiş yaşı nedeniyle gözden çıkarılmıştır.
3M € bonservis bedeli karşılığında Alman ekibi Bayern'e satılmıştır.
Transferlerimiz ise, birazdan...
HAZIRLIK KAMPI SONUÇLARI
Yeni transferlerin gecikmesi ve sisteme adaptasyon sorunları baş gösterince form tutmamız biraz zor oldu. İki adet mağlubiyet aldıktan sonra yavaş yavaş kendimize geldik.
Erken tarihlerde başlayacak bir Europa League fikstürümüz var.
Kura eşleşmesi, birazdan...
EUROPA LEAGUE'DE 3.TUR ÖN ELEME RAKİBİMİZ
DNEPR MOGILEV FC
Kolay bir tur olacak; hazırlık maçlarımız devam ediyormuşçasına hazırlıklarımızı sürdürebiliriz.
CHRISTIAN RODRIGUEZ LIVERPOOL'DA!
Portolu sol kanat oyuncusunu 18M € karşılığında transfer ettik. Takıma çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu transferin en önemli sebeplerinden biri de Joe Cole'a yeterince güven duymayışımız.
RYAN SHAWCROSS LIVERPOOL'DA!
Genç bir stoper oyuncusu olan Shawcross'u Stoke'dan 15M € karşılığında kadromuza kattık. Gelecek vaadeden bir oyuncu olan Shawcross güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor.
JO LIVERPOOL'DA!
Genç forveti 500K karşılığında bir sezonluğuna kiraladık.
4. TURDAYIZ!
Rakibimizi 5-0 ve 7-0 gibi net skorlar ile geçtik. Herkes formda gözüküyor ama özellikle göze çarpan bir oyuncumuz yok.
4.TUR'DAKİ RAKİBİMİZ İSE BİR TANIDIK!
Hibernian FC