German Cup 2. Round

VS

İddia Oranları Hansa Rostock 4.00 Beraberlik 3.20 Mainz 05 1.20

Gerçekten ilk yarı çok iyi oynuyorduk kalecimizde panter misali içeri almıyordu hiçbir topu ancak ikinci yarı 1 tane bile atak yapamayınca sonuç böyle oldu.

''Kadromuzda çok bariz eksikler varken kulübün hiçbir zaman arkamda durmaması sonucu belki 5 eksik oyuncuyla lige başladık kiralıklarla gidermeye çalıştık bakıyorumda buda yeterli görünmemiş yine taktiksel açıdan çökmüş olan Hansa Rostok üzerinde 3 farklı taktik uyguladım hepsinin oturması için sabır göstersim ancak artık ne benim ne taraftarın nede kulübün sabrı kalmadı bu bir ihtardır ne yazık ki bu gidişata bir dur demek için bugün istifamı verdim kulüp ise son bir şansı hak ettiğimi ligin henüz başında böyle bir değişiklik istemediklerini hala ümit olduğunu söylediler diyeceğim şu artık elimdeki son şansı kullanacağım umarım alnımın akıyla geçerim bu sınavdan.

Dün Hansa Rostock'un sansasyonel Türk hocası Şener bey takımın kötü gidişatıyla ilgili konuştu gerçekten bir konuştu pir konuştu hala böyle öz insanlar varmı diye merak ediyordum futbolda hiç beklemediğim adını sanınnı duymadığım ve Rostock gibi bir takıma getirilmesiyle kafamı attıran birinden bu sözleri duymak beni duylandırdı diyebilirim.Gerçekten takımın yolu yol değil hocanında belirttiği gibi artık bazı şeyler kulüp adına değişmek zorunda buna eldeki kadro ve baştaki yönetim dahil bu takımı bu hale getirenler utansın.

Rostock Haber Ajansı