1 ile 30 arası toplam 460 sonuç

Konu: Oyuncular İçin En Uygun Roller

Hybrid View

arkadaşlar şu oyuncuların ne oynayacağını söyler misiniz?

türkçe yazarsanız iyi olur. fm türkçe de . komple fırsatçı vb. gibi

Quote Originally Posted by osman erbil View Post
    arkadaşlar şu oyuncuların ne oynayacağını söyler misiniz?

türkçe yazarsanız iyi olur. fm türkçe de . komple fırsatçı vb. gibi
    marco ruben-uç santrafor
    kleber-hedef oyuncu(atak)
    altidore-geriye dönük forvet(destek)
    macheda-geriye dönük forvet(atak)(eğer yanında altidore'u oynatırsan uç santrafor olarakda kullanabilirsin)
    christian benitez-kesinlikle fırsatçı golcü oyunun en iyilerinden fırsatçı golcüde...
    Last edited by cris king : 29.Ağustos.2011 at 01:06 Reason: yanlış özel isim

Ben neymarın çizgiye inipte ortadaki adama asist yaptığını birkaç kez gördüm genelde yan ağlara yada kalecinin üstüne vuruyor :S Ama aynı görevde Agüeroyu oynattığım zaman genellikle sağdaki adamı görüyor oyüzden agüeroyu asla satmayacam neymara ise teklif bekliyorum

(Gol atmaya gelince neymar agüerodan çok atıyor ona lafım yok )

Quote Originally Posted by eminmetehan View Post
    Ben neymarın çizgiye inipte ortadaki adama asist yaptığını birkaç kez gördüm genelde yan ağlara yada kalecinin üstüne vuruyor :S Ama aynı görevde Agüeroyu oynattığım zaman genellikle sağdaki adamı görüyor oyüzden agüeroyu asla satmayacam neymara ise teklif bekliyorum

(Gol atmaya gelince neymar agüerodan çok atıyor ona lafım yok )
    uç santrafor oynatmassan inmez tabi kanat oynamayı sevdikleri için bu adamlar o rol daha uygunmuş gibime geliyor ayrıca özel yetenek gereken rollerde açıldığı için sıradışı işlerde yaparak bize fm'yi sevdiriyorlar

Quote Originally Posted by cris king View Post
    marco ruben-uç santrafor
    macheda-geriye dönük forvet(atak)(eğer yanında altidore'u oynatırsan uç santrafor olarakda kullanabilirsin)
    christian benitez-kesinlikle fırsatçı golcü oyunun en iyilerinden fırsatçı golcüde...
    teşekkürler deneyeceğim. yorumları yazarım.

Quote Originally Posted by cris king View Post
    marco ruben-uç santrafor

bi de birşey daha sorsam. ben çift forvet oynatıyorum villarreal'de . acaba hangi ikili ile oynasam.

benitez sağ forvet oynatıyorum. yanına kimi almalıyım acaba?

Quote Originally Posted by osman erbil View Post
    bi de birşey daha sorsam. ben çift forvet oynatıyorum villarreal'de . acaba hangi ikili ile oynasam.

benitez sağ forvet oynatıyorum. yanına kimi almalıyım acaba?
    ben machedayı alırdım en uygun ikili bu olurdu bence maceda geriy dönük-atak benitez-fırsatçı golcü...

Mesaj Yetkileri