1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Ada'nın Yeni Devi | Manchester City [2010]

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir - Bandırma

Default Ada'nın Yeni Devi | Manchester City [2010]

1880 yılında kurulan ve oldukça köklü bir kulüp olan Manchester City maçlarını Etihad Stadyumu'nda oynuyor. Kulübün sahibi Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan'ın kulübü satın almasıyla kulüp, gözle görülür bir yükselişe geçti. Şu an kulübün başında Roberto Mancini var (ki birazdan görevini bana teslim edecek ).

Kulüp ile ilgili önemli bilgileri kısaca açıkladıktan sonra öncelikle yıldız oyuncular ve sonra da kendimle ilgili birkaç şey açıklamak istiyorum.

Kun Agüero

Carlos Tevez

Edin Dzeko

Mario Balotelli

Sami Nasri

David Silva

Neden Manchester City?

İnsanlar bazen inanmasalar da benim Man City sevdam Arap Patron gelmeden önce başlamıştı. Nistelrooy'lu, Beckham'lı, Veron'lu United'ın beni kızdırması ile ezeli rakip City'e ısındım. Bu FM 2011 ile yayınladığım ilk kariyer olacak ve neden City olmasın?

Kariyerin Ömrü Ne Kadar?

Kariyeri belli hedeflerime ulaşana dek sürdürmeyi hedefliyorum. Bu hedefler neler? Birincisi İngiltere adı altındaki tüm kupalar(Premier League, FA Cup vs.) ve Avrupa Kupası dalında en üst düzey kupalar(Şampiyonlar Ligi ve Süper Kupa). Bu belki 2 belki 3 belki 4 yıl sürebilir. Fakat ben uzun soluklu bir kariyer olmasından yanayım. Eğer kariyerim gerekli ilgiyi görürse hedeflerime ulaştıktan sonra istifamı basar başka takıma geçerim. Ne olabilir? Porto, Lille veya Atletico Madrid. Ve aynı hedefleri yeniden belirlerim.

İçerik Nasıl Olacak?

Kariyere İngiltere, İspanya, Portekiz ve Fransa oynanabilir, Türkiye, İtalya ve Almanya görülebilir şekilde başlayacağım. Kariyer şu anın güncellemesi ile başlayacak. Yani Nasri City'de, Cesc Barça'da, STSL Play-Off şeklinde. Kariyeri de mümkün olduğunca görsel açıdan desteklemeyi düşünüyorum. Sıkı bir City taraftarı olduğum için bilgisayarım da City adına her şey bulunuyor Diğer takımlara haksızlık olmaması adına ilk transfer döneminde bütçe olmayacak. Takip edecek herkese şimdiden teşekkürler

Kuralları kabul ediyorum :

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776
    Last edited by Flawless Victory : 29.Ağustos.2011 at 11:57

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Konu açarken kuralların yazdığı konunun linkini, kuralları kabul ettiğinize dair eklemeniz gerekiyordu. Yazılarınız gitmesin diye konuyu 1 defaya mahsus onaylıyorum. Bölüm kurallarını okuyunuz.

Güzel bir kariyer olması dileğiyle başarılar..

Başarılar Dilerim.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Kariyerinde başarılar dilerim iyi bir giriş yapmışsın

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar dilerim.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Başarılar Dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir - Bandırma

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Konu açarken kuralların yazdığı konunun linkini, kuralları kabul ettiğinize dair eklemeniz gerekiyordu. Yazılarınız gitmesin diye konuyu 1 defaya mahsus onaylıyorum. Bölüm kurallarını okuyunuz.
    Yok kuralları biliyorum zaten bu Turksportal'da açtığım ilk kariyer değil. Konuyu sabah 7 gibi açtığımdan uyku sersemi boşluğuma denk gelmiş, anlayışın için teşekkürler

Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Transfer dönemi olmayacağından bir an önce kamp yapıp lige başlamak istiyorum. Birazdan ekleyeceğim

Başarılar dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

City'e ilk sezon transfere gerek yok zaten.İlk sezon her yerden kupa getirirsin.Başarılar.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

City ile kariyer oynamak bıraz kolay her istediğini alabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir - Bandırma

Quote Originally Posted by canavar77 View Post
    City ile kariyer oynamak bıraz kolay her istediğini alabilirsin.
    Hep zor kariyerler yapıyordum bir kere de kolaya kaçayım dedim Hem yine de o kadar kolay değil çünkü Manchester United, Real Madrid, Milan, Barcelona vs. ile yarışacağım. He tabi Blue South falan filan liginde yönettiğim ve Premier Lig'e çıkarmaya çalıştığım takımın kariyerinden daha kolay olacaktır

Takım hazırlık kampı çerçevesinde bir lig, bir kupa ve bir maça çıkacak.

Manchester Ligi

Man City
    Real Madrid
    Benfica
    Metalist Kharkiv

Fortescue Kupası

Man City
    Boca Juniors
    Santos
    Villarreal

Ayrıca Tottenham ile hazırlık maçı düzenleyeceğiz.

Takip eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. Hazırlık dönemini yarın bitiririm. Personel kadrosunu tamamıyla değiştirmeyi düşünüyorum. Oyuncu transferi malum olmayacak

Başarılar. İşin pek zor olmasa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir - Bandırma

Quote Originally Posted by juanangelalbin View Post
    Başarılar. İşin pek zor olmasa gerek.
    İşim gerçekten hiç zor değil Ama bu şu an için geçerli. Uzun yıllar FM oynamış birisi olarak FM'de bile (son yılların oyunlarında) belli bir kariyere ve saygınlığa sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu fark ettim. Eğer Uluslararası bir futbolcu iseniz ve Spor Toto 2. Lig'den bir takımı önce BA 1. Lig sonra STSL'e taşımanız size Manchester United'ın kapılarını ardına kadar açabiliyor. Fakat geçmişinizde Uluslararası Futbolcu yazmıyorsa isterseniz o takımı STSL şampiyonu yapın yine de bu yeterli olmayabiliyor. Aynı şekilde menajer açarken seçmiş olduğunuz geçmişiniz büyük bir fark yaratırken oyun içerisinde yönettiğiniz takımlar ile yaptıklarınız da büyük bir fark oluşturuyor. Bunun için hem gönül verdiğim bir takım hem de en yüksek potansiyele sahip kulüp olarak Manchester City'i seçtim. Hedefim dünyanın 1 numaralı kulübü olmak ve benim önümdeki tek engel Real Madrid, Barcelona gibi 5-6 tane rakip. O yüzden bakınca kolay. Ama belli bir başarıya ulaşınca Lille, Atletico Madrid gibi kulüplere gidebileceğimi söyledim. Bunlara elbette Bolton, Deportivo ve Zaragoza gibi kulüpler de dahil. İşin asıl zor olan yanı Zaragoza, Atletico gibi takımlarla Real ve Barça'ya baş kaldırmak olacak. Ya da daha da zoru Bolton gibi bir takımla kendi yarattığım canavara, City'e baş kaldırmak. Uzun lafın kısası Manchester City benim düşüşüm ve yükselişim için bir basamak olacak FM 2012'ye daha var ve o gelene kadar da bu kariyeri sürdürmeyi düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir - Bandırma

Manchester Ligi

Manchester City 1 - 1 Metalist Kharkiv (Dzeko - Xavier)

Manchester City 2 - 0 Real Madrid (Dzeko, Agüero)

Manchester City 0 - 2 Benfica (Saviola, Luis)

1. Metalist Kharkiv
    2. Manchester City
    3. Benfica
    4. Real Madrid

Kharkiv maçına tamamen yedek kadroyla çıktım ve saha tecrübesi yaşaması için ilk 11'i 85. dk'da soktum. Yedeklerden memnunum

Madrid maçına ben Bellamy, Savic, Cunningham gibi oyuncularla başlarken Madrid ekibi de Hamit, Callejon, Nacho, Varane gibi oyuncularla başladı. İkinci yarıya ikimiz de as kadromuzla başladık ve gülen taraf Dzeko ve Agüero ile biz olduk

Yine yedeklerle çıktığım bu maçta ilk yarıda Saviola'nın golüne engel olamadım. İkinci yarı yine as kadrom ile sahaya çıksam da Benfica tamamen maçın kontrolünü eline aldı. Bir tane daha attı on tane daha kaçırdı. Fark yemediğimiz için şanslıydık

Ve transferin yasak olduğu bu hazırlık döneminde en çok ağırlık verdiğim konuyu çözdüm sayılır. Antrenman programlarını oluşturdum gerekli antrenörleri getirdim. Şu an her program için 1 antrenör var, ileride sayısı artacak. Bunun nedeni de elimde para olmadığından işsiz antrenörlere yönelmem Sıra geldi takımın taktik uyumuna ve bireysel antrenmanlara

Sizin sezon öncesi tavsiyeleriniz neler?

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Aslında bence defansa üst sınıf bir isim alsan hiç fena olmaz , başarılar kariyerinde =)

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Aynen defans lazım citye atak almaya hiç gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir - Bandırma

Arkadaşlar oyunda bütün güncel transferler bulunduğundan dolayı transfer bütçesini engelledim ilk dönem. Defansta ve sağ kanatta eksiklik var. Ama o da Ocak'a kaldı

Takım Kadrosu şöyle
    ----------------------Agüero(ST) - Tevez (ST)
    ----------Silva(AML) - Nasri(AMC) - Johnson (AMR)
    ------------------------------Yaya (DM)
    Clichy(DL) - Toure(DC) - Kompany(DC) - Zabeleta (DR)

Fortescue Kupası

Yarı Final:
    Manchester City 2 - 1 Villarreal (Dzeko, Agüero - Cani)

Final:
    Manchester City 6 - 1 Santos (Nasri, Agüero, Tevez, Kolarov, Elano(k.k) - Elano)

Villarreal maçı dengeli geçti. Santos'a ise gövde gösterisinde bulunduk

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir - Bandırma

Evet son maçımızda Tottenham'ı 3-0 yendik ve lige az kaldı. Önümüzde Manchester United ile Community Shield maçı var. Ondan sonra Tottenham ile lig başlıyor

"Manchester City'nin teknik direktörü Salur'un Bale ile ilgilendiğini açıklamasından sonra Bale de bu transfere yeşil ışık yaktı. Salur'un Redknapp ile iyi bir ilişki içinde olması da transfer adına bir artı gibi görünüyor."

Mesaj Yetkileri