FİLDİŞİ SAHİLLERİ - URUGUAY
Arda arkadaşımla ortak kariyer yapmaya karar verdik. Eve gelince oyuna başlayacağız.
İnşallah uzun soluklu olur Arda'ya başarılar. Diğer SS'ler daha sonra..
FİLDİŞİ SAHİLLERİ - URUGUAY
Arda arkadaşımla ortak kariyer yapmaya karar verdik. Eve gelince oyuna başlayacağız.
İnşallah uzun soluklu olur Arda'ya başarılar. Diğer SS'ler daha sonra..
Ortak kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu ve zevkli bir kariyer olur.
So what?
Saike
Teşekkürler.![]()
Girişten anlaşıldığı kadarıyla çok renkli kariyer olacak.
Afrikalıları sevdiğim için gönlüm Fildişi'nden yana...
Başarılar dilerim. Pek karşılaşamayacaksınız ama olsun.![]()
TariboWest
Teşekkürler. Evet fazla karşılaşmayacağız ama Dünya Kupasında daha heyecanlı olacak.![]()
kariyerinizde başarilar arkadaslarfildisinin resminde gervinho araya kaynamiş... adamı dişlamayin bence
lazım olacak
Herkese teşekkürler, tüm kupaları silip süpüreceğiz.Resim de süper olmuş yani.
![]()
İlk Maçlar
Fildişi Sahilleri - İtalya | Hazırlık Maçı - 10 Ağustos
Uruguay - Angola | Hazırlık Maçı - 11 Ağustos
başarılar. gerçekten renkli ve güzel bir kariyer olacağa benziyor. hem uruguay'da hem de fildişi 'nde kaliteki oyuncular var. iyi seçim.
Fildişi Sahilleri 3 - 3 İtalya
Tek başıma yaptığım kariyerde 4-1 yeniyorum. Şimdi 3-3 ne bu arkadaşNeyse önümüzdeki maçlara bakacağız.
Angola 1 - 2 Uruguay
Maçta etkili oynayan bizdik, ilk pozisyonumuzda Arismendi 30 metreden attı golü. Hatta spikerde "Vay anasını arkadaş, 30 metreden attı" dedi. Arismendi'nin ikinci yarıda da uzaktan attğı bir şutta top direkten döndü. Sonuca yansımasa da güzel bir hazırlık maçı geçirdiğimizi belirtiyorum.
Hakan'a güven tamBaşarılar herkese.
Benim favorim Fildişi.İki ekibe de başarılar.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Fildişi Sahili ile Dünya Kupası'nda bile şampiyon olabilirsin Hakan.Bireysel olarak çok kaliteli isimler var. Uruguay da aynı şekilde. Dünya Kupası'nı merakla bekliyorum.
![]()
TariboWest
Afrika Kupası H Grubu 1.Maç
Güzel bi maç oldu. Gervinho 3 hafta sakat.
[YOUTUBE="_LtRjX6GuQE"]Oha Keita nasıl kaydın öyle[/YOUTUBE]
Last edited by hakankor : 04.Eylül.2011 at 01:29
Suarez Forlan Cavani üçlüsü ileriye taşıyacaktır Uruguayı. ikinizede başarılar