milli takımımızla başladım. euro 2012ye katılmayı garantiledikten sonra ancelottinin darmadağın ettiği 7.sıradaki chelseayi aldım. tabi türkiye de devam o arada. takımı baya bi iyileştirdik. zaten şl den elenmişti. uefada yarı-final. fa cup ta final oynayıp ligte 4. yaptım. sözleşmelerimin uzunluğunu hep sezon sonuna kadar yaparım. abramovic bi sözleşme patlattı bitime 5-6 maç kala. kabul ettik. euro 2012 başladı sonra grupları rahat geçtik çeyrekte fransa maçında erken yenilen 2 gol ve ardından emrenin durduk yere kırmızı görmesi (cidden gördü allahsız) maçı çevrilmez hale getirdi. turnuva bittikten sonra ısrarlara rağmen istifamı verdim. chelseayle devam edicektim ki fa cupı alamadığımdan mıdır nedir abrayla el sıkışmış olmamıza rağmen sözleşme imzalamadı ve karşılıklı 100 dislike sahibi olduğum alan shearerı getirdi. 1 sezon dinlendim. tottenhamın başına geçtim. trabzonda keşfettiğim maradonanın varisini takıma aldım. takım muhteşem rayına oturmuştu. tam transferlerin ortasında crash dumps. kısaca en kısa kariyerim en çok takım yönettiğim kariyer oldu.