Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sunum böyle mi devam etsin değişsin mi ?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Güzel,devam

9 81.82%
  • Kötü , ( Nasıl olsa daha güzel olur belirtiniz.)

2 18.18%
1 ile 30 arası toplam 132 sonuç

Konu: Geleneksel Queens Park Rangers Kariyeri | Sezon: 2

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Son maçlar olmamış, nasıl becerdin.
    Mustafa Sarp bizden izinsiz antremanlara çıktı galiba. Takımda o kadar kötü oynuyor ki geçen seneki Galatasaray gibiyiz

Quote Originally Posted by AykutKocaman View Post
    Ligin sonunun iyi biteceğine inanıyorum. 2.lik bile olmasa playofflardan üst lig garanti olur diye düşünüyorum.
    Zaten şu son maçlardan sonra ilk 2 tamamen koptu. Hedef play-off yoluyla yükselmek.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Son 3 maç kötü olmuş ama normaldir oyun kalleş play-offla çıkarsın umarım.. iyi gidiyosun veya kötü gidiyosun demiycem çünkü gerçek fmci için iyi gitme diye bişey yoktur..her zaman daha fazlasını iste

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Son 3 maç kötü olmuş ama normaldir oyun kalleş play-offla çıkarsın umarım.. iyi gidiyosun veya kötü gidiyosun demiycem çünkü gerçek fmci için iyi gitme diye bişey yoktur..her zaman daha fazlasını iste
    Teşekkürler çok güzel yorumlamışsın Açıkçası takımın performansı Adel Taarabt ve Buzsaky gibi 2 kaliteli oyuncuya ve bazen sürpriz oyunculara bağlı. Bu aralar onların bacaklarında derman kalmamış gibi bir türlü iyi oynamalarını sağlayamadım. Moralleri de kötü ama elimden geleni yapıyorum max. verim için

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Teşekkürler çok güzel yorumlamışsın Açıkçası takımın performansı Adel Taarabt ve Buzsaky gibi 2 kaliteli oyuncuya ve bazen sürpriz oyunculara bağlı. Bu aralar onların bacaklarında derman kalmamış gibi bir türlü iyi oynamalarını sağlayamadım. Moralleri de kötü ama elimden geleni yapıyorum max. verim için
    Sanırım artık play-off garanti olmuştur Bence de elinden geleni yap biran önce.Takıma uygun taktiği bulabilirsen ve oyuncu formlarını yükseltebilirsen takım direk çıkmasa bile play-offta çıkar.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Sanırım artık play-off garanti olmuştur Bence de elinden geleni yap biran önce.Takıma uygun taktiği bulabilirsen ve oyuncu formlarını yükseltebilirsen takım direk çıkmasa bile play-offta çıkar.
    Bizim ligde garanti diye birşey yok

Ligde 38.Hafta Maçı Milwall - The Hoops

Mesaj Yetkileri