1 ile 30 arası toplam 78 sonuç

Konu: FM 2012'de Turksportal'dan Beklentileriniz

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Forumu Hitler gibi yönetmeyin yeterli,yeni sezonda lig sonunda ilk 4 takım arasında oynayanacak bu saçma play offlarla ilgili sadece ''işin içinde siyaset var'' diye yorum yazdığım için mesajım GeNç KaRTaL tarafından silindi.Kural 5'i çok iyi biliyorum,kaldı ki kesinlikle siyaset de yapmadım.O zaman Türkiye cumhuriyet rejimi ile yönetiliyor gibisinden bir mesaj yazmak da yasak olsun.Yaşadığım resmen bir saçmalık

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=101461

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Forumu Hitler gibi yönetmeyin yeterli,yeni sezonda lig sonunda ilk 4 takım arasında oynayanacak bu saçma play offlarla ilgili sadece ''işin içinde siyaset var'' diye yorum yazdığım için mesajım GeNç KaRTaL tarafından silindi.Kural 5'i çok iyi biliyorum,kaldı ki kesinlikle siyaset de yapmadım.O zaman Türkiye cumhuriyet rejimi ile yönetiliyor gibisinden bir mesaj yazmak da yasak olsun.Yaşadığım resmen bir saçmalık

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=101461
    çok doğru düşünüyosun

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

"Terörist gibi düzen bozmayı bir kenara bırakıp kurallara uyun" diyerek sizlere karşı böyle benzetmeler yaptığımızı hatırlamıyorum. Yapmadığımız birşeyin bize karşı yapılmasını yanlış bulsamda belli ki bir hayli sinirlenmişsiniz. Tabi bizlerde insanız Allah'tan sinirlendiğimizde bizde ağzımızın ayarını kaçırmıyoruz. Neyse sağlık olsun.

Kuralları çok iyi bildiğinide dile getirmişsin ama bu konu FM2012'de beklentilerle alakalıdır. Bu konuyla bağlantılı birşey yazdığını zannetmiyorum. FM12 ile forumunu yönetme arasında benim kaçırdığım bir bağlantı varsa aydınlanmamı sağlayabilirsin.

Herhangi sıkıntı duyduğun birşey varsa destek merkezine beklerim. Sorununa ilgisiz kalırsak o zaman ayrı konuşursun.

Mesaj Yetkileri