Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 218 arası toplam 218 sonuç

Konu: Avrupa'nın Yeni Prensi İle Bir Kez Daha ! [ Fenerbahçe SK - 4. Sezon ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

başarılar kariyerinde. güzel gidiyoruz. ama bende kuranyi transferini beğenmeyenlerdenim. inşallah en üst verimi alırsın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Kadrodaki sirkülasyonu her sene çok iyi yapıyorsun ve de bu başarıyı getiriyor.Tebrik ediyorum seni başarılar.. http://forum.turksportal.net/vb/show...09#post2091409 şu adama da bi bak. Wonderkid gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AykutKocaman View Post
    Bende ŞL'yi 4. Sezonda alabilmiştim. Ama bir de ilk sene Avrupa Ligi vardı. Çok güzel bir kariyer devam ediyor. Umarım bu sene de başarılar görebiliriz.
    Teşekkürler. İnşallah şampiyonluğu bu sene de tekrarlayabilirsek önümüz açık.
    Quote Originally Posted by benbenim View Post
    başarılar kariyerinde. güzel gidiyoruz. ama bende kuranyi transferini beğenmeyenlerdenim. inşallah en üst verimi alırsın.
    Teşekkürler. Kuranyi'ye forma şansı verdiğim zaman atıyor. Benim için forvetin gol atması iyi bir performans göstermesi demek.
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Kadrodaki sirkülasyonu her sene çok iyi yapıyorsun ve de bu başarıyı getiriyor.Tebrik ediyorum seni başarılar.. http://forum.turksportal.net/vb/show...09#post2091409 şu adama da bi bak. Wonderkid gibi
    Teşekkürler. Aleksiz'i bir kenara yazıyorum. Seneye şu andaki durumuna göre transfer çalışması yaparız.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Milli Takımda Ümit Boğa Dönemi !

Dünya Kupası Elemelerinde hayal kırıklığı yaratan milli takım grupta sonuncu sırada yer aldı ve Dünya Kupası'na katılma şansını kaybetti. Bunun üzerine TFF Fatih Terim'in görevine son verdi ve yerine Fenerbahçe'nin de teknik direktörlüğünü yapan Ümit Boğa'yı getirdi.

İşte içler acısı durumumuz

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Milli takımların hazırlık maçlarında oyuncuları kadroya yollamamıştım. Bu resmi maçlarda da geçerli olmuş. Kadromdaki oyuncular resmi maçlar olmasına rağmen milli takımlara gidemiyor. Bu oyunun bir hatası mı yoksa bunu düzeltebiliyor muyuz?
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Milli takımların hazırlık maçlarında oyuncuları kadroya yollamamıştım. Bu resmi maçlarda da geçerli olmuş. Kadromdaki oyuncular resmi maçlar olmasına rağmen milli takımlara gidemiyor. Bu oyunun bir hatası mı yoksa bunu düzeltebiliyor muyuz?
    Onu bizdede çocuklar düzeltemiyor Ümit , Ben hiç çekmiyorum Milli takımdan oyuncuları ama Muro ve Musti çektiler daha da gidemiyor o oyuncular milli maça.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Milli takıma oyuncu gönderememe beni çıldırttı yahu. Kariyere devam etmeyeceğim artık. Gökhan Gönül İnter'e transfer oldu. O da milli takıma çağrılamıyor. Uzun bir süre forumda olmayacağım. Görüşmek üzere...
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Fenerbahçe'ye devam et Milli Takım'ı bırak . Başka bir milli takıma gidersin.

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri