Öncelikle kendi adıma Türkçe yama bekliyorum. Daha önce FM 2012 Neden Türkçe Değil? başlıklı konuda da dile getirmiştim; elinizde belirli oranda türkçeleştirilmiş dosyalar mevcut bu oran zamanla daha iyileştirilip adam gibi bir türkçe yama çıkarılıp orjinal oyuna teşvik amaçlı, orjinal oyun kullananlara sunulabilir diye bir önerim olmuştu ve Vieri isimli yönetici arkadaş bu öneriyi kendilerininde düşündüğünü söylemişti. Bu uygulama hayata geçer ise, bu sene sizinde orjinal oyun satacağınızı göz önünde bulundurarak oyunu orjinal olarak sizden temin edebilirim. Aksi takdirde adam gibi yama olmadan ben oyuna para vermeyi düşünmüyorum. Tabi ne SI, nede siz böyle bir uygulamayı gerçekleştirmekte zorunlu değilsiniz bunun bilincindeyim, sözlerimin yanlış anlaşılmasını istemem. Yama çıkmış, çıkmamış bu size karşı olan saygımızı etkilemiyecektir. Bizim saygısızlığımız ve samimiyetine inanmadığımız, Türk halkını tii ye alan, görmezden gelen SI şirketinedir. Söylemlerimde yanlış bir ifade mevcut ise kusura bakmayın, turksportal camiasına kesinlikle bir art niyet veya saygısızlık söz konusu değildir.