1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Göztepe A.Ş. [Bir İzmir Serüveni] | Sezon 1 |

Threaded View

" Kimine göre vasat bir kamp, kimine göre kötünün iyisi. Bana göre şu oyunda geçirdiğim en verimli hazırlık kampı oldu. Göztepe Yedekler ve Ankara D.S karşısında kalitemiz ile kazandığımızı belirtmek istiyorum. Çünkü taktiğimiz oturmamıştı ve bireysel gollerle kazandık. Tavşanlı Linyitspor ve İnegölspor karşısında takıma yeni katılan genç oyuncularımızla(Transfer Dosyası) uyum sağlamaya çalıştık. Boluspor ve Kasımpaşa karşısında oyunumuzun meyvesini aldık. 4 gol atıp 5 gol yedik. Hep pozitif bir oyun oynadık."

Kadro primleri açıklandı. Türkiye Kupası konusunda fazla ümitli olmasakta, lig için verdiğimiz para oyuncuları tatmin edecektir.

Yüksel Sarıyar: Orta sahamızı toparlayacak kalitede ve tecrübede bir oyuncu olduğundan şüphem yoktur. Çoğu alt lig kariyerinde kendisini kanıtlamıştır zaten. Anlaşmamız 1 yıllık.

Eren Albayrak: Eski Göztepe kariyerlerimden aşina olduğum bir oyuncu. Katkısı maksimum olacaktır. Herhangi bir bedel ödemeyeceğiz. Sezon sonuna kadar kiralık, klübü ile anlaşmazsa belki alabiliriz.

Oğuz Ceylan: Bu oyuncuyu ilk defa deneyeceğim. Sağ bek konusunda alternatifimiz yoktu. Beşiktaş'tan sezon sonuna kadar kiraladık ve herhangi bir bedel ödemeyeceğiz.

Bunlarda almak istediğim(!) personellerdi. Hepsiyle anlaşmamız 1'er yıllık. Şimdilik işimizi görmeleri yeterli

@omersal

Hocam arattım ve konuya hakim oldu teşekkürler.

@furdun

Aklımızdan çıkmıyor Bank Asya []
    Last edited by NikolaiBelinski : 03.Ekim.2011 at 20:48 Reason: Ekleme

Mesaj Yetkileri