1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: FM 2012 Demo - Araştırmacı Puanları?

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Aslında eleştirenlerden bazıları üşenmeyip yapıyorlar bunu, ama kesmiyor herhalde ki, orijinal oyuna da yansımasını istiyorlar eserlerinin; şurada güzide bir örnek verilmiş mesela:

http://forum.turksportal.net/vb/show...3&postcount=69
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

http://forum.turksportal.net/vb/show...3&postcount=69[/quote]

Bir de Araştırmacı arkadaşlara laf ediyorlar.Herkes bi takım tutar illa ki.Önemli olan tarafsız olabilmek.Bu arkadaşın verdiği Gökhan Gönül profili falan değil adını değiştirin 2 sene sonra oyunun en iyi '' oyuncusu '' bile olabilir.Bu kadar da değil.Kaç gündür sürekli takip ediyorum yorumları ama artık çok sıkıldım gereksiz tartışmalardan.Bence bir çoğu oldukça gereksiz.Özellikle de koyu taraftarların kendi takım oyuncuları hakkında yorum yapması zaten baştan sıkıntılı.Zira bu tür yorumların hiç birisini '' x oyuncusunun pace yüksek olmuş tamam ben de o takımı tutuyorum ama bu kadar da değil '' şeklinde görmedim.Yorumların bir çoğu yapıcı olamayı bırakın yıkıcı durumda.Biraz daha anlayış göstermek gerekli. Perpetua nın ''Ote yandan ozellikle son 1 yilda daha once oldugu gibi sadece CA bazinda karsilastirma degil, ozellik bazinda karsilastirmalar da yapmaya basladik. Mesela Ingiltere'de oynayan oyuncularla karsilastirdigimizda, work rate/stamina gibi ozellikleri bazen biraz bol keseden dagitmis oldugumuzun farkina vardik. Bunu onceden neden bilmiyordunuz diye sorarsaniz da, elimizde buyuk capli karsilastirma yapacak bir veritabanimiz yoktu cevabini verebilirim.'' bu yazısı zaten bir çok sorunun çözümünü gösteriyor.

Biraz fazla oldu ama gına geldi gereksiz mesaj okumaktan.Benim açımdan başarılı bir veri tabanı oluşturmuş araştırmacı arkadaşlar.Herkeze iyi Oyunlar...

Mesaj Yetkileri