Volkan dünyanın en iyi 5 kalecisinden biriyim dediyse yuh derim ancak, ne kibir o öyle sanki kaleci görmedik; abartmakta üstünüze yok...
GG profili fena değil, sağbek almak istediğimde oyunda Chelsea gibi takımlarda olsam dahi bakacağım isimlerden başka ne istiyorsunuz anlamıyorum, adamın tek başarısı Süper Lig'de şampiyonluk.Milli maçlarda çoğunda sakat, olsa bile milli takımın başarısı yok; bu adamı hangi mantıkla 160-170 CA yapacaksınız.Akıl mantık almaz bir kere, Ramos'a Alves'e yazık.Şimdi adamı tek değerlendir takımla değerlendirme diyeceksiniz, adam Tr liginde oynuyor, büyük ligde bu performansı gösterse tamam ama ligin kalitesi belli; tabii ki ona göre olacak proflili.Ancak siz GG'den bir Alves profili olmasını falan bekliyorsunuz heralde...
Volkan konusunda, zaten beğenmediğim bir kaleci birde ilk 5'teymiş yuh artık.Bu konuya hiç girmeyelim...
Alex'in AMC özelliklerine bir bakın, fiziksel özellikleri hariç 17-18'den aşağı özelliği yok
Dia'yı çok bilmiyorum, ama Sercan'ın profiline bir bakın bakalım ikinci lig takımı yönetsem alıp oynatmam o derece profil olmuş; Dia ile Sercan çok kıyaslanmıştı o yüzden söyledim bunu...