1 ile 30 arası toplam 242 sonuç

Konu: Turksportal İstifa (!)

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Kalite olarak geçen senenin çok altında olan Fenerbahçe'nin bu kadar baskın olması şaşırttı beni açıkcası.Kaldı ki taraftarı olduğum takım yani.

Sabrınızın tükenmesini de çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin ne diyeyim.
    Sasirtmasin.

Niang belki gitti ama Semih 19-20 gol atiyor. Stoch 8-10 golu buluyor. Dia 14-15 asist yapiyor. Bu istatistiklere, bu oyuncular gercekte ulasamiyor ama oyunda ulasiyor iste.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Sasirtmasin.

Niang belki gitti ama Semih 19-20 gol atiyor. Stoch 8-10 golu buluyor. Dia 14-15 asist yapiyor. Bu istatistiklere, bu oyuncular gercekte ulasamiyor ama oyunda ulasiyor iste.
    semih 19-20 gol fazla olmuş. diğerleri olacak zaten. stoch bir maç oynadı 1 gol 1 asist. dia 1 maç oynadı 1 gol. gerçekte ulaşmaya bakacaksanız bjk felç kalır. quaresma simao almeida guti bunlar toplam lugano kadar gol atamamıştı 2. yarıdaki bjk-fb maçında... ama bir de oyuna dönüyoruz yardırıyorlar...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by malpince View Post
    semih 19-20 gol fazla olmuş. diğerleri olacak zaten. stoch bir maç oynadı 1 gol 1 asist. dia 1 maç oynadı 1 gol. gerçekte ulaşmaya bakacaksanız bjk felç kalır. quaresma simao almeida guti bunlar toplam lugano kadar gol atamamıştı 2. yarıdaki bjk-fb maçında... ama bir de oyuna dönüyoruz yardırıyorlar...
    Lugano gecen yil 20 gol atmis da benim haberim yokmus.
    Guti: 7
    Quaresma: 3
    Simao: 5
    Almeida: 5

Quaresma disinda oyunda olasi bir performansin altinda kalan yok esasinda. Quaresma'nin ozelliklerinin dusuk oldugunu soyleyen arkadaslara da cevabim bu olurdu. Bir 4 ay daha sans verelim, ondan sonra da gorursunuz Quaresma'yi.

Lugano gecen yil 20 gol atmis da benim haberim yokmus.
    Guti: 7
    Quaresma: 3
    Simao: 5
    Almeida: 5

Quaresma disinda oyunda olasi bir performansin altinda kalan yok esasinda. Quaresma'nin ozelliklerinin dusuk oldugunu soyleyen arkadaslara da cevabim bu olurdu. Bir 4 ay daha sans verelim, ondan sonra da gorursunuz Quaresma'yi.
    orada cümle düşüklüğü yapmışım.2. yarıdaki bjk-fb maçına kadar olacaktı. sonra takip etmedim çünkü diğer 4lüyü. ki yine altında kalmışlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sasirtmasin.

Bunu sizden öğrenebiliyor muyuz bilmiyorum takımların moral motivasyon değeri falan oluyodu yanlış bilmiyorsam editorde.Fenerbahçe'de o kısım nasıl acaba
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri