Quote Originally Posted by Ketchaup View Post
grubun pek kolay değil
Bayern dışında çekincem yok açıkcası, eğer Sochaux bize bir şok yaşatmassa

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 1.Maç

Evimizde baştan sona üstün götürdüğümüz maçı kazanmasını bildik, mutluyuz Avrupa Ligi'ne de iyi bir başlangıç yaptık...

La Liga 3.Hafta

Ligin güçsüz ekiplerinden biriyle evimizde karşılaştık ve acımadık Zaten istatistiklerde göze çarpıyordur
Genç yıldızımız I.Muniain sakatlandı, yaklaşık 1 ay takımdaki yerini alamayacak olması üzücü ama yedeklerimiz onu aratmayacaktır

La Liga 4.Hafta

Açıkcası bu oyunu ve skoru beklemiyordum ama takım bayağı iyi oynuyor şu sıralar maşallah Tam anlamıyla ezdik rakibi.Malaga'da Baptista, Toulalan gibi isimler var; ilginç geldi.Bir Arap şeyhi mi aldı acaba diye düşünmeden edemedim

La Liga 5.Hafta

Lig lideriyle oynadık, şu ana kadar oynadığımız en önemli maçtı.Neler neler kaçırdık, olmayınca olmuyor

Tüm 11 şu ana kadar gayet iyi performans gösteriyor, çoğundan memnunum.Toquero'da formayı kaptı bırakmaya niyeti yok Llorente iyileşince kimi oynatsam kararsız kaldım

İspanya Kral Kupası Kura Heyecanı

İspanya kral kupasında Leganes ile eşleştik, çok rahat geçeceğimizi düşünüyorum

Ek Transfer Bütçesi

Kulüp sağolsun 9.75 MN Euro ek trasnfer bütçesi sağladı.Ama kullanacak yer olacak mı bilmiyorum Onun yerine altyapıyı falan güçlendirseler daha mantıklı adımlar atarlar kulübün geleceği adına...

Fikstürümüz

(D)Bayern - UEFA Avrupa Ligi B Grubu 2.Maç
(D)Real Sociead - La Liga 6. Hafta
(E)Osasuna - La Liga 7. Hafta
(E)Sochaux - UEFA Avrupa Ligi B Grubu 3.Maç
(D)Valencia - La Liga 8.Hafta
(D)Leganes - İspanya Kral Kupası 4.Eleme 1.Maçı
(D)Sochaux - UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4.Maç

Önceki haftadaki amacımıza fazlasıyla erişildi, şimdiki hedef Avrupa Ligi'nde 3 maçta 6 puan.La Liga'da 3 haftada 6 puan.İspanya Kral Kupası'nda fark