1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Los Leones

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Başarılar Gencal. FMSLive gibi bir sitede yöneticilik yaptın değil mi sen?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by burakonair View Post
    gayet iyi gidiyorsun.. Bu arada seninde dediğin gibi Malaga'yı Arap şeyhi satın aldı
    İspanya'ya da el atmışlar demek, futbol futbol olmaktan çıkıyor Ruslar ve Araplar sayesinde...

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Başarılar Gnctrkcl

Bilbao'yu Severim ve Oynaması Her Zaman Zevklidir. O Toquero'ya Uyuz Oluyorum Kaç Seridir Fıtık Ederdi Beni Bu Seride Coşacak Heralde

Ayrıca De Marcos'u Kesme 2 Seride Muhteşemdi Fena Bindirmeler Yapıyordu Seni Mahçup Etmez Ama Gabilonda'da Aynı Şeyi Söylemeyeceğim O da Toquero Gibi Çok Uyuz Etmişti Beni

Başarılar Genç Türkselli
    İsmim Gencal olduğu için bu nick kullanıyorum, Reklam ücreti alsam iyi olacak Turkcell'den

Toquero ve Gabilondo iyiler şu anda, De Marcos'u ben sevemedim; profili iyi değil; oynayıncada çok farklılık oluşturmuyor, Susaeta, Gabilondo gibisi yok; top ayaklarına yapışıyor top sürerken kapabilene aşk olsun O yüzden onları tercih ediyorum, birinci yedeğim de David Lopez; fena oynamıyor...

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Aklinda bulunsun.

18 yas alti Ispanyol oyunculari alt yapina transfer edersen, bir sure sonra Bask oluyorlar.

Ben de FM 2011'de Athletic ile oynayip, kariyeri bitirdikten sonra ogrenmistim bunu.
    İyi oldu hatırlattığınız, 2008'de keşfetmiştim ama uygulayacak süre bulamadım.Başarısız olunca oyundan sıkılıp bıraktığımdan Çok kaliteli gençler bulmuştum oysa...

Başarılar Gencal. FMSLive gibi bir sitede yöneticilik yaptın değil mi sen?
    Teşekkürler.Evet seni de hatırlıyorum

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 2. Maç

Bu kadar olur ya, bir puan belki alabilirdik ama hırslarıma kurban ettim takımı Adamlar kırmızı yeyince ofansa yüklendik biraz; onlarda dağıttılar bizi son 10 dk. içinde.İlk mağlubiyetimi de almış oldum...

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 3. Maç

Tek kelimeyle müthiştik, Sochaux rakibimiz olamaz

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4.Maç

Rahat bir galibiyet oldu, Böylece gruptan çıkmayı garantiledik...

La Liga 6.Hafta

İlk derbi maçımdı, heyecanlı değildim Rahat bir maç oldu deplasmanda.3 puanı hanemize yazdırdık...

La Liga 7.Hafta

Evimizde güle oynaya kazandık Rakip hiçbir şey yapmadı desem yeridir.Zaten lig sonuncusu idi rakibimiz...

La Liga 8.Hafta

Kesinlikle haketmedik bu sonucu, en az beraberlik hakediyorduk ama Costa sağolsun 30 metreden yazdı golü.Lig'de de ilk mağlubiyet gelmiş oldu...

İspanya Kral Kupası 4.Tur Maçı

Ne denilebilir ki olmayınca olmuyor.Evimizde yenip turu geçeceğimize inancımız tam...

Genel olarak değerlendirirsek, son haftalarda hem genel oyun formu hemde gol atma anlamında problem yaşanmaya başlandı; aşmaya çalışacağız.Her maç gol atan Toquero gitti nolduysa atamıyor artık.Llorente'de atamıyor son maçlarda.Ortasaha gol yükümüzü çekiyor şu an için.Aslında alışığım normalde ama Toquero'nun her maç en az 1 golü vardı ve buna alışmak eskiye nazaran daha çok işime geliiyordu Ancak 8 maç kadar sürdü bu seri.Attacking Movement çalıştırmaya başladım takımı umarım yararı olur...

Fikstürümüz

(E)Barcelona - La Liga 9.Hafta
    (E)Leganes - Kral Kupası 4.Tur Rövanş Maçı
    (D)Sevilla - La Liga 10.Hafta
    (E)At. Madrid - La Liga 11.Hafta

Önceki hedeflerimize ulaşıldı sayılır, Leganes faciasını saymassak Şimdiki hedeflerimiz şu zorlu La Liga fikstüründen çıkarabileceğimiz kadar puan çıkarıp, Kral Kupası'nda 5.Tura yükselmek.Bu kupa klüp için çok önemli, bunun da bilincindeyim.

Mesaj Yetkileri