1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Ziegler'in profili de ilginç olmuş veya italya da farklı oynuyormuş adam

Bence Ziegler Dribbling, Teknik ve First Touch'ı bu kadar iyi değil. Crossing yerinde olmuş, Teamwork yükseltilebilir daha uzaktan şut çektiğini görmedik ama 17 alacak kadar etkili vuruyor mu acaba ?
    Ziegler'i iki mac izleyip, sonra da profili gordukten sonra gozlerime inanamamistim.

Bence ozellikleri cok daha dengeli, hucumda Andre Santos gibi etkili olmasa da, savunmada ondan daha becerikli bir profil daha dogru olurdu.

Simdiye kadar Ziegler'in benim en cok dikkatimi ceken ozelligi, ozellikle pas alis verislerinde sag ayagini hic tedirginlik yasamadan kullanabilmesi.

Gelecek bir kac ayda cok dikkatli izlenilmesi ve ona gore duzenleme yapilmasi gerekli bence.

Maalesef Italyanlar bazen fantaziye kaciyor. Ligde cok kaliteli savunmacilar oldugu icin, savunma standardi biraz dusuk bir oyuncuyu olmasi gerektiginden daha zayif yapabiliyorlar. Tabii her ulke icin bir sorun bu. Duzeltmemiz lazim.

eLastik Misafir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ziegler'i iki mac izleyip, sonra da profili gordukten sonra gozlerime inanamamistim.

Bence ozellikleri cok daha dengeli, hucumda Andre Santos gibi etkili olmasa da, savunmada ondan daha becerikli bir profil daha dogru olurdu.

Simdiye kadar Ziegler'in benim en cok dikkatimi ceken ozelligi, ozellikle pas alis verislerinde sag ayagini hic tedirginlik yasamadan kullanabilmesi.

Gelecek bir kac ayda cok dikkatli izlenilmesi ve ona gore duzenleme yapilmasi gerekli bence.

Maalesef Italyanlar bazen fantaziye kaciyor. Ligde cok kaliteli savunmacilar oldugu icin, savunma standardi biraz dusuk bir oyuncuyu olmasi gerektiginden daha zayif yapabiliyorlar. Tabii her ulke icin bir sorun bu. Duzeltmemiz lazim.
    Oyuncuları 2 maçta izleyip mi karar veriyorsunuz. 2 maç izlemişsiniz sonrada düzeltmemiz lazım demişssiniz. Fenerbahçe' gelenlerin düşürüldüğünü biliyoruz ama bari 2 maçta karar vermeyin !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eLastik View Post
    Oyuncuları 2 maçta izleyip mi karar veriyorsunuz. 2 maç izlemişsiniz sonrada düzeltmemiz lazım demişssiniz. Fenerbahçe' gelenlerin düşürüldüğünü biliyoruz ama bari 2 maçta karar vermeyin !
    Yanlış anlamışsın Ziegler'in profile dokunulmamış.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ziegler'in yanlış yansıtıldığını söylemiş yanlış anlamışsın hocam.Ki ben de katılıyorum ofansif özelliklerinden biraz düşürülüp defansif olanlara dağıtılmalı sanırım.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

şu an aklıma geldi. mevcut ferrari'nin durumu oyuna nasıl yansıtıldı acaba? db yapımcıları cevaplarsa sevinirim.

bir de tayfur havutçu-roland koch-carlos carvalhal ne görevde girildi oyunda?

son olarak sanırım perpetua 10 yıllık bi ortalama almış fenerbahçe 1, galatasaray 3 olmuştu ortalamalar baz alındığında. beşiktaş 7. sırada mıydı neydi, net hatırlamıyorum. geçmiş sayfalarda kaldı. beşiktaş'ın kadrosu bu kadar silik mi yoksa başındaki teknik adamdan dolayı mı böyle bir ortalama çıktı? eğer silikse bunu öngörecek nasıl bir intiba yarattı beşiktaş sizde?

cevaplarsanız sevinirim. teşekkürler.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kiwi21 View Post
    şu an aklıma geldi. mevcut ferrari'nin durumu oyuna nasıl yansıtıldı acaba? db yapımcıları cevaplarsa sevinirim.

son olarak sanırım perpetua 10 yıllık bi ortalama almış fenerbahçe 1, galatasaray 3 olmuştu ortalamalar baz alındığında. beşiktaş 7. sırada mıydı neydi, net hatırlamıyorum. geçmiş sayfalarda kaldı. beşiktaş'ın kadrosu bu kadar silik mi yoksa başındaki teknik adamdan dolayı mı böyle bir ortalama çıktı? eğer silikse bunu öngörecek nasıl bir intiba yarattı beşiktaş sizde?

gözden kaçtı sanırım

Nesil
    2003

Ferrari serbest. Sozlesmesini fesh etti bildigim kadariyla.

Tayfur Havutcu oyunda yok. Teknik direktor Carvalhal, yardimci antrenor Koch.

Besiktas'in bu seviyesinin bir nedeni teknik direktor, dizilisini guncellemedigimiz icin Besiktas'a pek uymayan bir dizilis kullaniyor.

Ote yandan Besiktas, kadrosunda yetenekli oyunculari barindirmakla beraber, oldukca istikrarsiz oyunculari da barindiriyor. Kadrodaki bir cok oyuncunun da yeni ve yabanci olmasi nedeniyle de kadronun kaynasmasi ve iyi performans gostermesi zaman alacaktir.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ferrari serbest. Sozlesmesini fesh etti bildigim kadariyla.

Tayfur Havutcu oyunda yok. Teknik direktor Carvalhal, yardimci antrenor Koch.

Besiktas'in bu seviyesinin bir nedeni teknik direktor, dizilisini guncellemedigimiz icin Besiktas'a pek uymayan bir dizilis kullaniyor.

Ote yandan Besiktas, kadrosunda yetenekli oyunculari barindirmakla beraber, oldukca istikrarsiz oyunculari da barindiriyor. Kadrodaki bir cok oyuncunun da yeni ve yabanci olmasi nedeniyle de kadronun kaynasmasi ve iyi performans gostermesi zaman alacaktir.
    şu an yine farazi verdiğiniz bilgiler ve yazılan yorumlar üzerine bi soru daha sormak istiyorum izninizle.

tayfur havutçu'nun olmadığını söylediniz. o zaman mantıken serdal adalı da yok.

eğer ona da cevabınız evetse fenerbahçe oyuna başkansız başlayacak doğru mudur? bu da ilerleyen günlerde olası bir seçimi getirebilir mi fm içinde?

ha yok fenerbahçe de başkan var ama tayfur havutçu beşiktaş'ın başında değil derseniz de sizce de bi gariplik yok mu?

yanıtlarınız için teşekkürler.

Nesil
    2003

şu an yine farazi verdiğiniz bilgiler ve yazılan yorumlar üzerine bi soru daha sormak istiyorum izninizle.

tayfur havutçu'nun olmadığını söylediniz. o zaman mantıken serdal adalı da yok.

eğer ona da cevabınız evetse fenerbahçe oyuna başkansız başlayacak doğru mudur? bu da ilerleyen günlerde olası bir seçimi getirebilir mi fm içinde?

ha yok fenerbahçe de başkan var ama tayfur havutçu beşiktaş'ın başında değil derseniz de sizce de bi gariplik yok mu?

yanıtlarınız için teşekkürler.
    Tayfur Havutcu'nun Besiktas'ta olmamasinin nedeni, takimin basinda olamamasi. Carvalhal'in teknik direktor olmasinin nedeni de, gecici teknik direktor yaptigimiz takdirde oyunun ilk 3 gununde teknik direktorun Mustafa Denizli olmasi.

Bir karar vermek durumunda kaldik ve sike davasi nedeniyle tutuklu olan futbolcu ve teknik ekipleri oyundan cikarttik. Hala veritabaninda bulunuyorlar, bir sonraki yamalarda kolaylikla tekrar ekleyebiliriz.

Tutuklu olan baskanlar ise secim yapmaya daha sicak bakacak sekilde oyunda cunku baskansiz yapsak, oyun kuluplere bir baskan uyduracakti.

Serdal Adali zaten oyunda hic olmadi. Baskan disi yoneticilerin oyunda hic bir islevi olmadigi baskan disindaki yoneticileri hic eklememeyi tercih ediyoruz. Tek istisna, teknik direktorluk yapmis ve daha sonra sportif direktor olmus kisiler.
    Last edited by perpetua : 13.Ekim.2011 at 20:48

Nesil
    2003

Simdiye kadar verdigi izlenimden bahsettim. Devaminda da ilerleyen aylarda izleyip, ona gore duzenleme yapilmasi gerekiyor dedim.

Turkce yazdim sonucta.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Once alinti yapilan mesaji okudum, sonra yazdigin cevabi ve en sonda uye ismine baktim tam ismine gore yazmisin. Elastik gibi nerden nere baglamisin

Mesaj Yetkileri