1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: Turksportal'a Kızgınım

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben adım gibi eminim ki,Sigames yatırım yapıp oyuna Türkçe dilini ekletse,yaptığı bu yatırımın karşılığını alamayacak.Çünkü korsan kullanımı millet olarak büyük çoğunluğumuza yerleşmiş bir alışkanlık.

Sigames gibi bi firma, marka bir türkçe dilinin maliyetini karşıılayamıyacak kadar aciz bir firmamıdır ? Eğer öyle ise kapatıp gitsinler. Bu kadar maliyeti çıkartamıyacak kadar bilemi oyun satışı olmuyor yani bırakın lütfen çocuk değiliz. Sigames' in türkçe çıkartmayı zerre kadar ciddiye aldığına inanmıyorum ben kendi adıma.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by tnrcn View Post
    Sigames gibi bi firma, marka bir türkçe dilinin maliyetini karşıılayamıyacak kadar aciz bir firmamıdır ? Eğer öyle ise kapatıp gitsinler. Bu kadar maliyeti çıkartamıyacak kadar bilemi oyun satışı olmuyor yani bırakın lütfen çocuk değiliz. Sigames' in türkçe çıkartmayı zerre kadar ciddiye aldığına inanmıyorum ben kendi adıma.
    Ben sadece Sigames'in bu riski aldığında karşılaşacağı muhtemel tablo hakkındaki öngörümü söyledim.Muhtemelen onlar da böyle düşünüyor ki böyle bir yatırım yapmıyorlar.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri