1 ile 30 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2012 - Yeni Özellikler

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Bu yıl PA'lar değişken mi olacak?

''Football Manager oynayanlar, oyuncu raporlarına aşikardır. Oyun başında 3 yıldız potansiyeli ve 3 yıldız mevcut yeteneği olan Mustafa Pektemek, bir sene düzenli futbol oynayıp düzgün antrenman yapınca 4 yıldız potansiyel ve 4 yıldız mevcut yetenek kazandı. Değişken potansiyeller daha önce yoktu oyunda. Tabii hala emin değilim, acaba potansiyeli değişmedi de asistanımın raporu mu değişti diye. Bunu tekrar test edeceğim. Fakat eğer dediğim gibiyse oyuna gerçeklik katacaktır.''

Teknokulis.com'un incelemesinde geçiyor bu bölüm. Acaba böyle bir şey var mı ?

kaynak: http://www.teknokulis.com/Yazarlar/g...u-izlenimlerim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    ''Football Manager oynayanlar, oyuncu raporlarına aşikardır. Oyun başında 3 yıldız potansiyeli ve 3 yıldız mevcut yeteneği olan Mustafa Pektemek, bir sene düzenli futbol oynayıp düzgün antrenman yapınca 4 yıldız potansiyel ve 4 yıldız mevcut yetenek kazandı. Değişken potansiyeller daha önce yoktu oyunda. Tabii hala emin değilim, acaba potansiyeli değişmedi de asistanımın raporu mu değişti diye. Bunu tekrar test edeceğim. Fakat eğer dediğim gibiyse oyuna gerçeklik katacaktır.''

Teknokulis.com'un incelemesinde geçiyor bu bölüm. Acaba böyle bir şey var mı ?

kaynak: http://www.teknokulis.com/Yazarlar/g...u-izlenimlerim
    PA'lar degisken degil.

Gozlemciler, kendi goruslerini soyluyor. Kaportanin altindaki gercekleri degil. Bugun 3 yildiz olan oyuncu hakkinda yarin 4 yildiz da dusunebilir. Bugun 4 yildiz gordugunu, yarin 3 yildiz da gorebilir.

Gozlemciden gozlemciye de degisiyor zaten bu gorusler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    PA'lar degisken degil.

Gozlemciler, kendi goruslerini soyluyor. Kaportanin altindaki gercekleri degil. Bugun 3 yildiz olan oyuncu hakkinda yarin 4 yildiz da dusunebilir. Bugun 4 yildiz gordugunu, yarin 3 yildiz da gorebilir.

Gozlemciden gozlemciye de degisiyor zaten bu gorusler.
    Peki ben genelde CA ve PA öngörme yeteneği çok yüksek olan ve vasat olan iki gözlemciden aynı oyuncu hakkında aynı ya da benzer raporlar alıyorum, bunun sebebi nedir?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Peki ben genelde CA ve PA öngörme yeteneği çok yüksek olan ve vasat olan iki gözlemciden aynı oyuncu hakkında aynı ya da benzer raporlar alıyorum, bunun sebebi nedir?
    En iyisi 100 oyuncu analiz edip, bunlardan 50 tanesini dogru yansitiyorsa, en kotusu de 100 oyuncu analiz edip 30 tanesini dogru yansitiyordur. Belki oran daha yuksektir, belki daha dusuktur ama mantigi asagi yukari bu bildigim kadariyla.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben gözlemcilerin özelliklerinin farklarını sadece oyuncu aratmak için bir kıtaya gönderdiğimizde görebiliyorum, takımdaki oyuncu ya da dışardan bir oyuncuyu incelettiğimde çıkan sonuçlar neredeyse aynı oluyor.

Mesaj Yetkileri