1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Özelliklerin Detaylı Tanımları

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Birşey sormak istiyorum ca ve pa lara bir rakam veriliyor 100-150 vs bu sayıların ne anlama geldiğini açıklayabilir misiniz ? Forumda baktım ama bulamadım.

Yani sayı değeri en düşük kaç(50 mi),en yüksek kaç (200 mü) ve kaçla kaç arası worldwide,continental ve national reputation a sahip olunuyor tek bildiğim 170 ve sonrası worldwide.

Ve - li değerler var bunlarında değerlendirmesini yapar mısınız kaç tane değer var(-5 -6 -7 vs gibi) ve hangi değer ne anlama geliyor misal -9 ( 170 le 200 arası olabilir gibi)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Birşey sormak istiyorum ca ve pa lara bir rakam veriliyor 100-150 vs bu sayıların ne anlama geldiğini açıklayabilir misiniz ? Forumda baktım ama bulamadım.

Yani sayı değeri en düşük kaç(50 mi),en yüksek kaç (200 mü) ve kaçla kaç arası worldwide,continental ve national reputation a sahip olunuyor tek bildiğim 170 ve sonrası worldwide.

Ve - li değerler var bunlarında değerlendirmesini yapar mısınız kaç tane değer var(-5 -6 -7 vs gibi) ve hangi değer ne anlama geliyor misal -9 ( 170 le 200 arası olabilir gibi)

CA kisacasi oyuncunun ne kadar iyi oldugu. Mevkisine gore, ozelliklerinin agirlikli toplami. Oyuncunun mevkisi icin onemli ozellikler ne kadar yuksekse, CA da o kadar yuksek olur. Onemli ozellikler ne kadar dusukse, CA o kadar dusuk olur.

Ortalama bir EPL oyuncusu asagi yukari 140 CA aliyor.
    Ortalama bir Ligue 1 oyuncusu asagi yukari 130 CA aliyor.
    Ortalama bir Super Lig oyuncusu asagi yukari 120 CA aliyor.
    Ortalama bir Bank Asya oyuncusu asagi yukari 95 CA aliyor.

Oyunda sohretlerin rakamdan yaziya ne olarak cevirildigini bilmiyorum tam olarak cunku bu biraz da oyuncunun oynadigi kitaya bagli.

-10: PA 170 ile 200 arasinda olabilir
    -9: PA 150 ile 180 arasinda olabilir
    -8: PA 130 ile 160 arasinda olabilir
    -7: PA 110 ile 140 arasinda olabilir
    -6: PA 90 ile 120 arasinda olabilir
    -5: PA 70 ile 100 arasinda olabilir
    -4: PA 50 ile 80 arasinda olabilir
    -3: PA 30 ile 60 arasinda olabilir
    -2: PA 10 ile 40 arasinda olabilir
    -1: PA 1 ile 20 arasinda olabilir

Mesaj Yetkileri