1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: [12.0.0] Sabri Sarıoğlu

Hybrid View

Uzun Şut: 12 Yüksekte Değil Yahu Normal, Ama Markajı 12-13 Yapılabilir İzlediğim Sabri Elinden Geldiğince Adama Yapışıyor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Uzun Şut: 12 Yüksekte Değil Yahu Normal, Ama Markajı 12-13 Yapılabilir İzlediğim Sabri Elinden Geldiğince Adama Yapışıyor
    Katılıyorum, adma bildiğin yapışıyor adama

İşin esprisini geçince de, bence profili biraz abartılı olmuş... Determination vs

Açacağım kariyerimde Fener'e gelseydi, bu profille Gökhan'ı satar onu alırdım.

16 - 18

hızlanma çok abes kaçmış... futbolcu var çok hızlıdır yararlı koşar, futbolcu var çok çok hızlıdır ama zekasını kullanamaz koştuğuyla kalır.. Bu oyuna yansıtılmadığına göre, sabri'nin hız ve hızlanması çok fazla... Dia'dan bile fazlaymış hızlanması...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Klavooz View Post
    İşin esprisini geçince de, bence profili biraz abartılı olmuş... Determination vs

16 - 18

hızlanma çok abes kaçmış... futbolcu var çok hızlıdır yararlı koşar, futbolcu var çok çok hızlıdır ama zekasını kullanamaz koştuğuyla kalır.. Bu oyuna yansıtılmadığına göre, sabri'nin hız ve hızlanması çok fazla...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=102747

Lutfen bu basligi bastan sona oku ve ondan sonra oyuncular hakkinda bir daha yorum yap.

Dia'dan bile fazlaymış hızlanması...
    Tekrar kontrol lutfen.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Klavooz View Post
    gökhan ca 151 sabri 132 öyle birşey yaparsan bilmiyorsun bu oyunu

Mesaj Yetkileri