Yani kısaca biz 2012 için TÜRKÇE yama da dahil hepsini unutalım dimi... Yani ben oyunu almayacağım

Quote Originally Posted by Vieri View Post
10 20 kişilik ekip yoğun bir şekilde bu işin üzerine düşerse elbete ama bu iş öyle basit bir çeviri işi değil. Öncelikle herhangi bir çeviri bürosuna dahi gitseniz içerdiği futbol terimleri nedeniyle teknik ingilizce statüsünde değerlendiriliyor ve çeviri maliyetine ek biniyor.

Sonra çevirileri yaptık iyi güzel, bunların tek tek kalite kontrolünün yapıldığını biliyor musunuz? Doğru mu çevrilmiş, yanlış bir mantık uyandırıyor mu.. hepsi kalite kontrolden geçiyor.
Arkadaş ben resmi olduğunuzu biliyorum. Anlıyorum FM izin vermiyorda, siz bir şekilde bir yama çıkarın.. Sanırım İngilizce'den kolay çözeriz türkçe kelimeleri

Ayrıca TURKSPORTAL olarak 10 kişilik bir ekip kurabilirdiniz diye düşünüyorum. Kaldıki siz 2012 yılının başında turksportal üyelerine 300-400 kelimelik çeviriler gönderseydiniz herkes yardımcı olurdu diye düşünüyorum. Sizde bunların altyapısı ile uğraşırdınız. Yüzde yüz kelimeler tutmayabilir katılıyorum ama İngilizce çözmekten kolay olurdu bence...