Zaten geçen yıl olan bir konuydu bu yılda ben açayım dedim, malum oyunda yeni özellikler mevcut.
Zaten geçen yıl olan bir konuydu bu yılda ben açayım dedim, malum oyunda yeni özellikler mevcut.
Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Ekim.2011 at 15:41
ilk soru benden olsun çünkü bulamıyorum...
fm 2011 de konuşmaları asistana veriyorduk...genç takim sözleşmelerini falanda asistana yükleyebiliyorduk....
fm 2012 de orayı bulamadım...bulan arkadaşlar tarif ederse sevinirim..
Teşekkürler
teşekkürler " Joseemre "
Oyun karışık oyunun yapısı olarak böyle çok soru geleceğinin kanaatindeyim
En çok merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum. Bu alt yapıya gelecek olan gençleri biz seçiyoruz ya artık, onu nasıl ve ne zaman yapıyoruz?
FM Gazetesi
Benden de bir soru, kalecilere nasıl positioning antremanı yaptırabiliriz?
hata mı bilmiyorum ama positioning çok önemli bir özellik kaleciler için ve antremanda göremedim. defending, attacking, shooting antremanları yok zaten kalecilerin, invidual training içinde de göremedim...
Bu maç esnasında sağ üstte kayıt tuşu varya. Onda bir gol kaydettim 20 saniyelik flan. Onu youtube'a atmak istiyorum. nasıl yaparım?
premier leagude kıralık kuralları varya
maximum of four domestic-based players allowed on long-term loans in a season
maximum of two domestic-based players allowed on long-term loans at one time
bu ikisi arasındakı fark nedir
mesela 3 kıralık transfer ettım
machedayı kıralayacaktım 4.olraak ıptal ettı anlasmıstık.neden
Benim anladığım ilkinde bir sezon içinde maksimum 4 tane yerel oyuncu kiralayabilirsin diyor.
Diğerindede bir kerede(yada bir transfer döneminde) maksimum 2 tane yerel oyuncu kiralayabilirsin diyor.
evet ben de ikisinin farkını anlayamadım iste...
Emin değilim ama şöyle galiba.
Kendi ülke takımlarından 4 oyuncu kiralayabilirsin,
ve kendi ülkendeki aynı takımdan 2 oyuncu kiralayabilirsin en fazla.
bu olay çok iyiymiş,oyunu edinince bakıcam buna mutlaka
maximum of four domestic-based players allowed on long-term loans in a season
(1 sezonda 4 kiralık oyuncu alabiliyorsun)
maximum of two domestic-based players allowed on long-term loans at one time
(1 seferde en çok 2 kiralık alabiliyorsun. 1 seferden kasıt aynı transfer dönemi içinde olabilir)
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
bir sıkıntı da şu mudur sizce:
oyuncunun ismine tıkladıktan sonra profilinde gezdikten sonra "back" tuşuna basıyoruz ve oyuncunun isminin olduğu yere dönmesini beklerken profilinde en son baktığımız yere dönüyor ve birkaç kez back back demek zorunda kalıyoruz.ben mi yanlış anlamışım yoksa olay bu mudur.diğer serilerde öyle değildi sanırım.
Beyler hangi menü görünümlerini eski görünüme çevirebilirim ? Yeniye alışamadım bir türlü
takım ekranında squad, oyuncu ekranında profil gelsin istiyorsan preferences sekmesinde sag ustte player section olanı attributes yap. team section olanı squad yap.
yeni görünüm daha iyi back e bası önceki sayfalara gitmek istiyorsanız back e basılı tutun geliyor zaten alta önceki sayfalar. bence yeni mod daha iyi
FORZA AC APACHE
maç içinde attığım bir gol videosunu kayıt ettim...
o videoya nasıl ulaşabilirim?
Arama bölümünde Minumum Serbest kalma maddesi olan oyuncuları listeleyebileceğim bir seçenek var mı?
Giresunspor 'a başlar başlamaz transfere ambargo koyuyor.gerçekte bu durum mevcut mu bilgim yok.bulamadım da.bilgisi olan?
Lig Ekleme konusuyla ilgili sormak istedigim bir sey var;
Sonradan lig ekleyebilme ozelligi cok guzel gorunmekle birlikte ben oyunumu kastirmamasi acisindan bir ligi basta degil de ileride gorev almak istedigim bir donemde acsam daha mi mantikli olur?
Soyle aciklayayim, karisik ifade etmis olabilirim...
Oyuna tek ligle baslayip oyundaki akiciligi saglasam, ve ileride gorev yapmayi planladigim bir ligi yarim sezon onceden acsam daha mi iyi olur? Sonradan actigim ligin gecmisiyle ilgili problem olur mu? Ya da bu dusunce oyunu gereksiz yere baslardan kastirma problemine cozum olur mu?
Tesekkur ederim.
Last edited by amorti : 02.Kasım.2011 at 14:43 Reason: imla
Oyunu simge haline getirdiğimizde oyun ilerlemiyor, diğer serilerde böyle bir şey yoktu bunun bir ayarı var mı acaba?