Anket Sonuçlarını Görüntüle: Oyuncudan nasıl bir performans aldınız?(Lütfen oynattıysanız oy kullanınız)

Voters
111. You may not vote on this poll
  • Mükemmel

57 51.35%
  • İyi

40 36.04%
  • Vasat

9 8.11%
  • Hayal kırıklığı

5 4.50%
1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: Wilfried Bony

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bende 19 macta 16 gol 9 asist falan yaptı ancak sürekliliğini sağlayamadım bir türlü. Çok sık sakatlandı. Ayrıca iki maç gol atamıyor bir sonraki maç iki tane atıyor. Bir maç atamıyor sonraki maç hat-trick yapıyor. Daha iki maç arka arkaya gol attıramadım. Next Drogba ama bakalım olacak mı.

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Bende 19 macta 16 gol 9 asist falan yaptı ancak sürekliliğini sağlayamadım bir türlü. Çok sık sakatlandı. Ayrıca iki maç gol atamıyor bir sonraki maç iki tane atıyor. Bir maç atamıyor sonraki maç hat-trick yapıyor. Daha iki maç arka arkaya gol attıramadım. Next Drogba ama bakalım olacak mı.
    Aynen katılıyorum ben bu yoruma.. Fenerbahçe'ye aldım. tek forvet, complete forward olarak oynattım.14 maçta 15 gol atmış iken sezonu 24 maçta 16 gol ile tamamladı Ayrıca gerçekten çok sık sakatlanıyor,hiç kart cezalısı olmamasına rağmen anca 24 maç oynayabildi adam.. ama oynadımıda gerçekten süper oynuyor. defanslar topu bundan alamıo bi türlü, sık sık top kapıo forvette ilginç bir oyuncu

Mesaj Yetkileri