Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlarIsınma turlarına başlayalım yavaş yavaş. Takımımızın personelleriyle ilgili görüşüm sezon sonuna kadar idare edebileceğimiz yönünde. Sezon sonunda tekrar görüşüp neler yapabileceğimize bakıcaz, şu an için kulübün finansın zorlamaya lüzum yok
Kadromuza da bir göz atalım.
Kadromuz Spor Toto 2.Lig için güçlü sayılabilecek bir kadro. Özellikle hücum hattında yetenekli ve tecrübeli oyunculara sahibiz. Takımın yıldızı ilk gözlemlerime göre Turan Kuş, forvet arkası asıl mevkisi ama orta sahanın her yerinde oynayabilen bir oyuncu. Oyunu onun üzerine kurmayı deneyeceğim. Turan'ı etkili bir biçimde kullanabilirsek her şey çok daha kolay olacaktır.
Üstteki resimde de Görüldüğü üzere 4-2-3-1 düzeninde sahada yerimizi alıyoruz. Turan'ı forvet arkası olarak düşünüyorum. Zengin hücum oyuncuları bulunsa da sol açık mevkisi için bir eksiğimiz göze çarpıyor. Zafer harici asli mevkisi sol açık olan oyuncumuz yok. Hatta sol ayaklı oyuncumuz neredeyse yok (iki sol bek hariç). Öncelikle buraya bir takviye düşünüyorum. Aynı zamanda savunma ortasına alternatif oyuncu gerekebilir. Mevcut transfer ve maaş bütçemiz bonservisiyle oyuncu almamıza engel teşkil ediyor, o yüzden önceliğimizi yetenekli ve genç oyuncuları kiralık olarak takıma kazandırma yönünde belirledik.
Oyun anlayışımızdan da biraz bahsedelim. Savunmayı sağlam tutmak öncelikli hedefim tabii ki. Eldeki bek oyuncularının da olabildiğince savunmayı ön planda tutmasını istiyorum. Orta ikilimizden soldaki daha defansif görevde, savunmaya yakın yer alacak. Sağdaki oyuncumuzsa oyun kurucu görevinde. Playmaker'ı bu oyuncu mu, yoksa amc'mi yapsam kararsız kaldım. İlerleyen günlerde bir değişiklik olabilir bu konuda. Kanatlarımızın olabildiğince çizgiyi kullanmasını istiyorum. Böylece amc'ye daha fazla hareket alanı sağlayabiliriz. Şu anki düzende mecburen solda inside forward oynatıyoruz, transfer durumuna göre değişiklik olacaktır taktikte de.
Hazırlık maçlarımız 13 Ağustos'ta başlayacak. Ağustos başına kadar takımdan gideceklerin, kalacakların belirlenmesi lazım. Çalışmalara hemen başlıyoruz![]()

Isınma turlarına başlayalım yavaş yavaş. Takımımızın personelleriyle ilgili görüşüm sezon sonuna kadar idare edebileceğimiz yönünde. Sezon sonunda tekrar görüşüp neler yapabileceğimize bakıcaz, şu an için kulübün finansın zorlamaya lüzum yok