1 ile 30 arası toplam 912 sonuç

Konu: ''Kazanma Sanatı'' -Galatasaray SK- [6. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

STSL 1.HAFTA

Kayseri'de Sarı Kırmızı !

Ligin ilk maçında , Kayseri'de oldukça etkili oynadık , önce Servet'in kafa golüyle öne geçtik ardından Engin'in akıl dolu pasında Elmander'in müthiş vurusuyla skoru belirledik , Kayseri'nin ender gelişen ataklarını savusturduk çoğu zaman şut denediler ama isabet sağlayamadılar.Ligin ilk maçında özelikle Kayseri gibi takımdan deplasmanda puan alarak başlamak bizim için artı bir moral oldu.

Maçın Adamı : Servet Çetin [7.9]
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

STSL 2.HAFTA

Elmander'den 5 Tane

Trabzon maçının zor geçecegini düşünüyordum ancak Elmander öyle bir oyun oynadı ki yaptıgım taktiğe tam anlamıyla uyum sağladı , Engin-Elmander ikilisi şovlarına devam ediyor ancak Engin sakatlandı ve bi süre bizimle olamayacak , zorlu Trabzonspor karşılaşmasını kolay kazandık , önümüzde Bursa deplasmanı var.

Maçın Adamı : Johan Elmander [10.0]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

STSL 3.HAFTA

İlk Mağlubiyet Bursa'dan

Maça harika başladık , Engin'in yoklugunda Sercan'a forma şansı verdim ancak o bekleneni veremedi aynı zamanda onun bu kötü oyunu önündeki Elmander'i de ekledi , Ozan İpek tamamiyle kendi becerisiyle attıgı golle bize ilk mağlubiyeti tattırmış oldu bu maçtan sonra Sercan'ı bir süre oynatmamayı düşünüyorum.

Maçın Adamı : Scott Carson [7.8]

Mesaj Yetkileri