Eskişehir maçı hariç baya iyi gidiyorsun Bursa maçındaki sonuçta normaldir zaten. Elmanderden böyle verim alman çok güzel. taktiğin ve sistemini görebilirmiyim.
Eskişehir maçı hariç baya iyi gidiyorsun Bursa maçındaki sonuçta normaldir zaten. Elmanderden böyle verim alman çok güzel. taktiğin ve sistemini görebilirmiyim.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
STSL 13.HAFTA
Yenemiyorsan , Yenilme
İnanılmaz kötü oynadık , formumuzda son 4 haftadır bir düşüş vardı zaten kötü oynadık 1 puan aldık
Maçın Adamı : Fernando Muslera [7.6]
STSL 14.HAFTA
Üç Dakikada ,Üç Puan Manisa'nın
Rezil bir oyun oynadık yine 10 kişi kaldık 90 da beraberlik golünü yedik ardından mağlubiyet golü söylenecek birşey yok saldırgan bir takım yarattık bunuda telafi edeceğiz elbette.Fenebahçe maçında umarım patlama yaparız.
Maçın Adamı : Murat Gürbüzerol [8.3]
STSL 15.HAFTA
Taktiğimizde biraz oynama yaptım Sivasspor'u perişan ettik Selçuk İnan 4 golle yıldızlaştı , Elmander boş geçmedi , takımda sakatlıklar düzeldi kadro tam anlamıyla suanda istedigim gibi.
Maçın Adamı : Selçuk İnan [9.9]
STSL 16.HAFTA
Gençlerbirliğini deplasmanda yeniyoruz bu maçta oynanan oyunun benim için pek bi önemi yok bu zorlu hava şartlarında 3 puanı almak sevindirici , ve ilk yarının son maçında sahamızda Fenerbahçeyi ağırlayacağız.
Maçın Adamı : Sabri Sarıoğlu [7.5]
Hobarey
Sivas'a ne yapmışsın dostum öyle![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/