1 ile 30 arası toplam 912 sonuç

Konu: ''Kazanma Sanatı'' -Galatasaray SK- [6. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by esauton View Post
    Gerçekten baya çok sakatlıklar yaşıyorsun ama genel olarak iyi gidiyorsun
    Neredeyse as oyuncularımın 5-6 tanesi sakat biride milli takımda çok zor kazanıyoruz zaten bellide oluyor ama artık sağlam defans yapmamız lazım
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Neredeyse as oyuncularımın 5-6 tanesi sakat biride milli takımda çok zor kazanıyoruz zaten bellide oluyor ama artık sağlam defans yapmamız lazım

Belkide antreman programın yüzündendir 2. sezonun sonundayım hiç bu kadar ard arda sakatlık yaşamadım mutlaka yardımcı koçlarını dinle onların fazla yüklendin dediğin adam mutlaka sakatlanıyor eğer o antremandan almassan

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Elmander'in performansından memnun musun? Attığı golleri bireysel çabayla mı atıyor yoksa arkasında onu besleyen oyuncular var mı?
    23 maçta 30 oldu sanırsam , arkasında engin,riera,eboue var ama yaklasık 30 golün 10-15 ini kendi çabasıyla var etti , acayip memnunum , zaten ligde dia ve elmander estiriyor

Quote Originally Posted by perf View Post
    Belkide antreman programın yüzündendir 2. sezonun sonundayım hiç bu kadar ard arda sakatlık yaşamadım mutlaka yardımcı koçlarını dinle onların fazla yüklendin dediğin adam mutlaka sakatlanıyor eğer o antremandan almassan
    Dostum hepsi de ss'lerde görüldüğü gibi maç içerisinde sakatlanıyor belkide dediğin gibi çok yüklenmişisizdir maçta kopma noktasına gelmiştir
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri