İtalya en alt ligden takım aldım serie A'ya çıkana kadar EU dışı alamıyorsun, serie A'da da sezonda 1 tane alabiliyoruz, aslında bu çok da kötü değil(sonuçta bir süre sonra takımı full brezilyalı yapabiliyorsun) ancak alt italya alt liglerde takımların gelirleri rezalet serie B'yi kazanana kadar(onun altındaki bütün kupaları kazandım, en fazla aldığım para 80bin euro, ki bunun daha fazlasını zaten takıma dağıtıyorsun :P ) doğru düzgün para kazanamıyorsun.

İngiltere 6. lig'inde bile birçok italya alt liginden daha fazla para kazanabiliyorsun(en azından kupa maçlarını kazandığın zaman 3-5 birşeyler geliyor. Eminim birkaç üst ligde yayın gelirleri falan da italya'dan fazladır. Ama burada work permit olayı çok can sıkıcı hiçbir zaman EU dışında keşfedilmemiş birini transfer edemiyorsun, bu da zaten fm'nin (Bence) en zevkli yanı.

Şu aralar İspanya'da bir takım alayım diyorum ama orada durum nasıl bilen var mı? alt liglerindeki takımların gelirleri nasıl(lig, sponsorluk, kupa, yayın geliri) ? EU dışı transfer hangi ligden itibaren var?