Daha ilk haftadan hakeme tosladik. M.K. Abitoglu henuz macin 28.dksinda kirmizi gosterip takimimi 10 kisi birakti. Sonrasinda sertlige taviz vermeyen degerli hakemimizin gozu onunde 2 oyuncum katledildi ve yapilanlar karsiliksiz kaldi. Daha 45. dk da degisiklik hakkimi doldurmus oldum. Bi de ustune 45te penaltidan da golu yiyince gercekte olsa sahaya dalardim kesin, butun hersey altust oldu. Herseye ragmen 2. yariya golle basladik. Hemen arkasindan yine yenik dustuk ama son dakikalarda takimin yildizi Aydin sahne aldi ve tum kosullarin aleyhimize oldugu bi gunde favori oldugumuzu dusundugum macta 1 puani kazandirdi. Yenilmemek icin mac icinde herseyi denedim
1.Hafta sonrasi medyaya yansiyanlar;
Kartal ilce stadinda puanlar paylasildi.
Kartal Ilce stadindaki denk takimlarin mucadelesinde Kartalspor Goztepeden 1 puani almayi basardi.
28.dakikada sert bir faul sonrasi Goztepede Yuksel tartisilir bir kirmizi kart gordu. Tolga Cavdar Evrenin sebep oldugu penaltiyi sogukkanlilikla aglara gondererek Kartalsporu one gecirdi. Bulent Bal kornerden gelen topu on direkte yakin mesafeden kaleye gondererek esitligi sagladi.
54.dkda Gokhan ceza sahasi disindan yaptigi vurusla Kartalsporu yeniden one gecirdi. 85.dk da Aydin mukemmel bir firsatcilikla eksik yakalanan rakip defansin arasindan golu bularak skoru esitledi.
Macin sonundaki Aydinin esitligi getiren performansi takimi ve taraftari ayrica keyiflendirdi.
Macin adami: Gokhan Guney [
Kartalspor]
Seyirci: 4252 kisi