E Capello "Tevez harika bir oyuncu"
Juventus'un teknik patronu E. Capello kulübü Man. City ile sorunlar yaşayan ve ayrılmak isteyen Tevez hakkında açıklamalar yaptı. Tevez'in kulübü tarafından maruz kaldığı davranışı haketmediğini belirten E. Capello, "Eğer Tevez gibi harika bir oyuncuya sahipseniz onun sizi mutlu ettiği maçları düşünerek siz de onu mutlu etmelisiniz" diye konuştu.
Juventus Tevez'i kiralamak istiyor!
Yeni teknik patronunun açıklamasının ardından harekete geçen Juventus yönetimi Man City için Tevez ile görüşmelere başlandığını bildirdi. Juventus yönetimi Tevez'i ilk etapta kiralık olarak düşünüyor.
Juventus'a gençlik aşısı!
Menajer Ercem Capello ile anlaşmadan önce önemli transferlerini yapmış olan Juventus, Erdem Capello ile birlikte transfer tercihini gençlerden yana kullanmaya devam ediyor. Daha önceden meksikalı genç forvet C. Fierro'yu kadrosuna katan Juventus, üç oyuncuyla birden anlaştı.
Alexandre Coeff (MC) - Lens 1.8M
Raphael Guerreiro (WBL) - Caen 1.7M
Xulu Siyanda (DC) - Sundowns 180K
-> Coeff eskiden beri tanıdığım bir oyuncuydu. Gelecek vaadettiğini biliyorum. Onu yeni Pirlo yapmaya çalışacağımKiralık falan gitmek yok, sık sık şans bulacak. Guerreiro, eğer kendini geliştirirse harika olacak, zaten dünya futbolunda solbek sıkıntısı var.
Juventus 3 - 0 Fiorentina
Son hazırlık maçımızı Fiorentina ile yaptık ve çok rahat kazandık. Anlayamıyorum gerçekten iyi bir ekip miyiz yoksa rakiplerimiz güçsüz veya hazır mı değillerdi?
Gerçekleri lig başlayınca göreceğiz. Bana kalırsa oyun şablonumuzdan tam verim alamıyoruz. Oynadıkça, denemeler yaptıkça iyi olmayı başarırız sanıyorum. Yönetime şampiyonluk sözü verdim, ilk sezondan kovulmak istemem![]()
Serie A serüvenimiz başlıyor.

Kiralık falan gitmek yok, sık sık şans bulacak. Guerreiro, eğer kendini geliştirirse harika olacak, zaten dünya futbolunda solbek sıkıntısı var.