1 ile 30 arası toplam 78 sonuç

Konu: Kırmızı Şeytanlar | Manchester United - 5. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oynadığım en ilginç maç kesinlikle içerdeki Barcelona maçıydı. 2 golümüz ofsayttan verilmedi, Barça'ya 5 gol atmayı başardık, fakat 90+1 de Pique'den gelen kafa golüyle yıkıldık. Kupadan böyle elenmek çok kötü oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kupayı ve Ligi rahatlıkla aldık.

Oyuncularımız :

Artık Fenerbahçe'deki misyonumu yavaş yavaş tamamladığımı düşünüyorum. Bu nedenle Avrupa'nın büyük takımlarından birinin teklifini kabul ettim. Fenerbahçe'yle 3 lig şampiyonluğu, 2 süper kupa, 1 Türkiye Kupası, 1 şampiyonlar ligi şampiyonluğu, 1 Avrupa Süper Kupası ve 1 Dünya Kulüpler Şampiyonası kazandım. Bakalım yeni takımımda neler yapacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

4. Sezonumu kırmızı şeytanlarla geçireceğim. Takım geçen sezonu şampiyonlukla tamamlasa bile Sir Alex Ferguson emekli olunca dünya çapında bir menajer aramaya başladılar. Gazetede çıkan benle ilgili haberlerde ilgimi reddetsem de teklif gelince kendimi tutamadım ve kabul ettim.

Dünya Kupasında gruplarde elenen Türkiye'nin başındaki Hiddink görevden ayrılınca yerine geçmeyi düşündüm, fırsatı bulan federasyon da beni havada kaptı Avrupa Şampiyonasına Türkiye'yle birlikte hazırlanacağım.
    Kadrolarım :

Mesaj Yetkileri