1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Hücum Oyuncuları Tartışma Alanı

Hybrid View

1. Default

Arkadaşlar forvetimden daha iyi iş yapıyor J. Yobo 24 maç 14 gol. Serdar Kesimal 21 maç 8 gol. Forvetlerim henüz 10 gol barajını geçemiyor. Semih-Bienvenu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by o6uzH4n View Post
    Arkadaşlar forvetimden daha iyi iş yapıyor J. Yobo 24 maç 14 gol. Serdar Kesimal 21 maç 8 gol. Forvetlerim henüz 10 gol barajını geçemiyor. Semih-Bienvenu
    İkisinden de oyunda gram verim alamadım. 2. sezondayım, 3.4m'e Senghor diye bir forvet aldım, yanında da serbestten Diego Costa; forvet demek ne demekmş onu anladım resmen. Semih-Bienvenu ikilisinden cacık olmaz
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by o6uzH4n View Post
    Quote Originally Posted by lofthei View Post
    İkisinden de oyunda gram verim alamadım. 2. sezondayım, 3.4m'e Senghor diye bir forvet aldım, yanında da serbestten Diego Costa; forvet demek ne demekmş onu anladım resmen. Semih-Bienvenu ikilisinden cacık olmaz
    Bienvenu'nün bendeki performansı :

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Bienvenu'nün bendeki performansı :

Valla helal olsun, ben 2. sezonumda dayanamayıp bedavaya Cottbus'a yolladım
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Valla helal olsun, ben 2. sezonumda dayanamayıp bedavaya Cottbus'a yolladım
    Ben Hedef Oyuncu olarak oynatıyorum sen nasıl oynattın? Alex, Caner, Stoch, Topuz hepsi ona çalışıyor o da her maç en az 1 gol atıyor. Milan'a bile golü var

Mesaj Yetkileri