Football Manager 2012 için ortak kariyer arkadaşı arayan üyelerimiz bu başlığı kullanabilirler.
Football Manager 2012 için ortak kariyer arkadaşı arayan üyelerimiz bu başlığı kullanabilirler.
So what?
Saike
Ortak kariyer oynamak isteyen arkadaşlar varsa Lig takım farketmez.
Ortak kariyer yapmak isteyen arkadaş varsa özelden bana ulaşabilir. Saat konusunda esnek olmak şartıyla tabi ki
eto'o bitmiş.
Evet ortak kariyer yapmak isteyenler pm atabilirler.Herkese iyi oyunlar.
Ortak kariyer arayan varsa bende uygunum... özel mesaj atıp karar veririz hangi lig vs. saat sıkıntım fazla yok
Türkiye Liginden Kariyer Yapmak İstiyenler Ulaşabilirler bana. Saat /Gün Sorun Değil.
## perf İstersen Bursaspor & Fenerbahçe Kariyeri Yapabiliriz.
12.0.3 update ile ortak kariyer yapmak isteyenler mesaj atabilir lig takım fark etmez.
özellikle gece oynayabilicek kariyer arkadaşı arıyorum [email protected] ekleyin konuşalım
Bende ortak kariyer arkadaşı arıyorum çok aktif değilim ama aktifim genellikle.
Lig farketmez.
Ortak kariyer yapmayı düşünüyorum... Lig farketmez fakat saatler gece 00:00 - 04:00 arası olur ancak. işten dönüş saatim 23:50...
beyler ben bayram boyunca uygunum birde haftasonları oynayabilrim malum okul var o yüzden okulu olan veya haftasonları oynayabilcek arkadaşlar mesaj atarlarsa her türlü ortak kariyer yapaiblriz
Günde en az 2-3 saat oynanacak şekilde ortak kariyer arkadaşı arıyorum , isterse forumda da yayınlanır.Lig olarak ayrım yapmıyorum.
Özel mesaj ile cevap bekliyorum isteyenlerden.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
ortak kariyer yapmak isteyenler
hamachi ağı: *fm12*
şifre: 123
Ortak kariyer yapmayı düşünüyorum... Lig farketmez fakat saatler gece 00:00 - 04:00 arası olur ancak. işten dönüş saatim 23:50...
Lig farketmez hafta içi 12.30 dan sonra hafta sonu 9.30 dan akşam 11.30 a kadar müsaitim ö.m ile ulaşabilirsiniz.
ortak kariyer yapmak isteyenler pm atabilirler
hafta içi 15 den 24 e kadar oynayabiliriz lig farketmez mesaj atabilirsiniz
ortak kariyer yapmak isteyen arkadaşlar düşük ligler olmamak kaydıyla(2.ligler gibi) lig ve takım farketmez
Saat 19 ile 24 arası müsait olduğum saatler.Lig farketmez
gec yarısı sabaha kadar oynayabilcek varsa özelden yazsın bana acil kariyer arkadsaşı istiyorum kendim oynamakdan sıkıldım bayıldım....
Lig Farketmez. Hafta İçi 13.00'dan sonra Müsaitim. İlgilenenler Olursa Pm atabilirler
ortak kariyer arkadaşı arıyorum lig farketmez saat ise özelden anlaşırız isteyen ö.m atsın
kariyer yapacak arkadaş 2 maç sonra ben sıkıldım gidiyorum demesin.bunu 2 lig sonrada demesin.şampiyon olamıyorsan olamıyorsun kardeşim.yapacak birşey yok.çoğu saat müsait olacak özellikle akşamları ortak arıyorum.kurucu ben olacam ve tsl yapacaz.gs benim uygun arkadaşlar yazsın.burdada bir saygınlığı olan arkadaş gelsinki 2 maç sonra kaçıp gidermi demim. + kariyerimizi burdanda paylaşırız.beklemedeyim özel mesaj atın
ortak kariyer yapmak isteyenler özel mesaj atsın arkadaşın dediği gibi iki maç kaybedip çıkacak insan gelmesin mümkünse haftasonları neredeyse full hafta içi aksam 9 dan sonra her aksam oynayabılırım
ortak kariyer yapmak isteyen arkadaşlar pm atarak bana ulaşabilirsiniz. iyi oyunlar