Harika bir sezon geçirmişsin kanka. Transferlerin ise heyecanlandırıyo taraftarı![]()
Harika bir sezon geçirmişsin kanka. Transferlerin ise heyecanlandırıyo taraftarı![]()
Transferler güzel . Servet in sözleşmesini umarım uzatmışssındır. Defansa alternatif olarak Aykut Demir ve Eren Güngör ü alabilirdin. Onun dışında Drenthe serbest kalıyordu sol bek için çok iyi bir transfer olabilirdi .
Transferler gerçekten güzel.İkinci sezonu bekliyoruz artık birde adriano transferi tribüne oynanmış gibi geldi
Biraz Geç kaldım galiba ama Mc/Amc mevkisine önerim : Henrik Mkhitaryan bu oyuncuda bir bak derim![]()
Last edited by esauton : 07.Kasım.2011 at 02:28
adriano yerinde olmuş büyük güç katacağı kesin
Teşekkürler arkadaşlar bu arada Servetle sözleşme yeniledik rahat olun.
Araya bayram girdiği için 2 gündür uğrayamadım buralara işlerim vardı şimdi 1-2 saat sonra sıcak sıcak ss'leri buraya koyacağım![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Süper Kupa Galatasaray'ın
Süper Kupa
Final Maçı
Maça yeni transferlerle çıktık , Trabzonspor kaleye cezahası dısından gol aramaya çalıştı devamlı uzaktan şutlarla kaleyi yokladı 1-0 geriye düştük ancak ikinci yarıda oyuna giren Adriano golü atarak bizi kupaya uzandırdı , Elmander'in şık asisti ise görülmeye değerdi.
Maçın Adamı : Halil Altıntop [7.4]
Eyong Enoh Galatasaray'da
Bu sene 3 kulvarda mücadelede edecek olan Galatasaray kadrosunu bol bol alternatif katmaya devam ediyor , Ajax'ın Kamerunlu orta saha oyuncusu Eyong Enoh'u 2 Milyon Euro , karşılığında kadrosuna kattı.
İstanbul'a ayak basan Enoh , sağlık kontrollerinden geçerek ilk idmanına Cuma akşamı çıkacağı belirtildi
Enoh , Galatasray ile 3 yıllık sözleşme imzaladı , Enoh , Galatasaray'dan yıllık 975 Bin Euro alacak.
Şampiyonlar Liginde Gruplar Belli Oldu
E Grubu
Bayern Munich , Kopenhag , Benfica , Galatasaray
Süper kupa senin adına şanlı olmuş.
EyvAllah abim
Bu arada Elmander'i satabilirim arkadaşlar , talipler çıkınca takım içinde huzursuzluk çıkarmaya başladı yeni bir sözleşmeyi kabul etmiyor , forvet arayışlarına başladık.
Burak yılmaz'ı al sende Selçuk ile iyi ikili olurlar.
dostum benimde 2.sezonum ve şu kadarını söyleyebilirim eğer forvet lazımsa "Abel Hernandez" diyorum başka da bişi demiyorum her maç golü var adamın çok çabuk uyum sağlar türkiye ligini alt üst ediyor şamp liginde rubin e 5 gol attık 2 sinde adı yazıyodu 2 de asisti vardı. yırtıcı bi adam orası kesin.
transferlerin güzel bak bende amrabat ı alıyım dedim 4.5M€ ya geldi ve şu anda şov yapıyor![]()
Bu Ozan Ipeki bi ben alamiyorum galibaTransferler guzel, iyi rotasyon yaparsan avrupadada basari gelir.
5 milyon Euro ya aldım yaklaşık , rotasyonda çok önemli olacak bence
Doğrudur , beniim forvetlerden yana sıkıntım yok ama , Elmander bu sene başında teklifler gelince takımda huzursuzluk çıkarmaya başladı yeni sözleşme tekliflerimide kabul etmiyor , oturup konuşacagız olmadı , satarız![]()
2012-2013 Sezonu Başladı
Spor Toto Süper Lig
1.Hafta
Ligin açılış maçında zorlansakta 3 puanı yeni transferlerimizden Ozan'ın golüyle alıyoruz , ancak Elmander krizi devam ediyor tek çare satmak gibi duruyor.
Maçın Adamı : Sabri Sarıoğlu [7.5]
bu arada Elmander mevzusu uzamaya başlamış tı ki , 4.5 ay sakatlandı muhtemelen ilk yarıyı kapadı , bi tane forvet alacağız şimdi.
Carlos Fierro Galatasaray'da
Galatasaray bombayı patlatıyor , Elmander'in takımdan ayrılmak isteyişi ardından sakatlanması Galatasaray'da forvet krizinin başlangıcı olarak gösterilmişti ancak Galatasaray genç Meksikalıyı Chivas'dan 7.5 Milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı .
94 doğumlu Meksikalı , Galatasaray'dan yıllık 925 Bin Euro alacak , Fierro Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
2012-2013 Galatasaray Transfer Tablosu
Transferler tamamlanmıştır.
Bu kadar be! Süper Alicantaktiğini koyarmısın ?
Spor Toto Süper Lig
2.Hafta
Harika oynadık rakibimize pozisyon dahi vermedik , Adriano'nun mükemmel ötesi golüyle öne geçtik ardından hafif bir sakatlık geçirerek oyunu terketti yerine giren Genç Fierro herkesi büyüledi bir de gol attı.
Maçın Adamı : Servet Çetin [8.4]
Hocam o Fierro çok sağlam oyuncu başarılar![]()
malatyAdana!
Spor Toto Süper Lig
3.Hafta
Maçın Adamı : Ceyhun Gülselam [8.3]
Maçtan oyun olarak hiç memnun değilim ancak Şampiyonlar Ligi maçı arefesi kabul edilebilir bir oyun sonuçta 3 golle 3 puanı haneye yazdırdık.
Ozan İpek ve Adriano transferlerini çok beğendim.
İlk sezondaki şampiyonluk için ise tebrikler...
Şampiyonlar Ligi E Grubu
1.Hafta
Maçın Adamı : Carlos Fierro [7.6]
Kopenhag stadı bize pekde yabancı değildi oraya çıktıgımız andan itibaren müthiş bir maç çıkardık , üstelik 45 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen yeni gol makinamız herhalde Fierro olacak bu maçta da boş geçmedi
Spor Toto Süper Lig
4.Hafta
Maçın Adamı : Colin Kazım Richards [9.4]
Belki ahım şahım top oynamadık istatistikler öyle söyleyebilir ancak rakip takım oyuncularını ceza sahasına sokmuyoruz muhteşem bir defans yapıyoruz , çözümü uzaktan şut ile arıyorlar ancak kaledede Muslera olunca , ilerde bulduğumuz pozisyonlarında hemen hemen hepsini değerlendiriyoruz kadroda sıkıntı çekmiyoruz.
Spor Toto Süper Lig
5.Hafta
Maçın Adamı : Ceyhun Gülselam [8.9]
Rakibimiz 10 kişi kalınca zaten oyun kontrolünü eline aldık rakip pozisyon bulamadı ancak gol pozisyonlarında çok cömert davrandık şuana kadar bize gol ata takım yok ligde
Spor Toto Süper Lig
6.Hafta
Maçın Adamı : Colin Kazım Richards [8.9]