1 ile 30 arası toplam 1118 sonuç

Konu: Yeni Bir Soluk: İtalyan İşi | F.C. Internazionale Milano | 13.Sezon 2024 |

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Menajer İbrahim Baldemir St. James Park'ta Basın'ın Karşısına Çıktı.

Soru: İlk Menajerlik deneyiminiz heyecanlı mısınız ?

Evet hem de çok, ancak bunun dozunu iyi ayarlamam gerekiyor çünkü fazla heyecan ve istek istenmeyen davranışlara yol açabilir, bendeki bu heyecanı en iyi şekilde takıma aşılmam gerekiyor

Soru: Takımınız Lig kupasından elendi, Ligde kötü günler geçiriyor ve küme düşme hattına yakın, bu kötü tabloda büyük bir yük aldığınızı düşünmüyor musunuz ?

Bana verilen bu görevin zorluğunun bilincindeyim, İyi bir takım ve iyi bir taraftara sahibiz, Sezon başındandır bazı şeyler iyi gitmiyor ve biz rüzgarı tersine döndürmek için buradayız.

Soru: Takımınızda eksik gördüğünüz mevki var mı ?

Doğrusunu söylemek gerekirse takıma yeni yeni alışma sürecindeyim. Ama mevcut duruma bakılırsa hücum yönünde eksikliklerimiz göze çarpıyor.

Soru: Transfer etmek istediğiniz isimler var mı ?

Bunları konuşmak için erken Ligin ilk yarısının ortasındayız ve transfer dönemine kadar uzun bir süre var, elimizdeki kadroyu en iyi şekilde kullanmalıyız.

Soru: Takımı nasıl oynatmayı planlıyorsunuz ?

Ben futboldan hoşlanan biriyim Futbolu seviyorum, Eğer burada yönetmen ben isem futbolu oynamayı ve oynatmayı seven bir ekiple mücadele etmeyi yeğlerim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Coloccini Umut Saçtı

Ligde kötü günler geçiren ve en son M.United karşısında ağır bir mağlubiyetten sonra Teknik Adam değişikliğine giden Newcastle United takımında kaptan Fabricio Coloccini taraftarlara mesaj gönderdi. Kulübün takımın başına getirdiği deneyimsiz menajer İbrahim Baldemir'le yeni bir hava yakalayacağını söyleyen Arjantinli oyuncu kötü günleri geride bırakarak lige tutunacaklarını ve başarılı olacaklarını söyledi. Bu hafta Everton maçında taraftarların kendilerini yalnız bırakmamasını söyleyen Yıldız oyuncu onlarla beraber bir bütün olup İyi bir serinin başlangıcını açmak istediklerini söyledi.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Premier Lig'de 12. Hafta Yer: St James Park Rakip: Everton

İlk 11'Ler

Maç Sonu

Basın Açıklaması: Bugün takımla beraber çıktığımız ilk maç oldu. Tabi ki bunun heyecanının yaşadık,Çok zorlu ve sert bir mücadele oldu Taraftarımıza teşekkür ediyorum bizi yalnız bırakmadılar ve onların desteğini de arkamıza alarak güzel bir galibiyet aldık. Sakat oyuncularında kadroya dönmesiyle beraber daha iyi olacağımızı umuyorum, Haftaya kendi sahamızda Wigan'ı yenip bir seri yakalamamız gerekiyor.
    ...

Mesaj Yetkileri