...
Premier Lig'de 13.Hafta Yer: St. James Park Rakip: Wigan
İlk 11'Ler
Maç Sonu
Goller: Y.Cabaye dk.33 (pen), J.Tomkins dk.57
Basın Toplantısı: Bugün maç için tek cümlelik bir özet geçersek "Kötü futbol iyi skor" diyebiliriz. Tabi bunda sakatlık ve formsuzluktan dolayı kısıtlı bir kadroyla mücadele etmenin etkisi de var ama yine de oyun yönünden biraz daha kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Takımın savunma yönünden memnunum haftaya Swensea deplasmanına gidiyoruz güzel br seri başlattık orada da puan ve puanlarla ayrılarak bu seriyi devam ettirmemiz gerekiyor.
...
Premier Lig'de 14.Hafta Yer: The Liberty Stadium Rakip: Swansea
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Gol: Hatem Ben Afra dk.90+2
Basın Açıklaması: Bu maç daha önceki maçlarda sakatlıktan veya formsuzluktan dolayı oynama şansı bulamayan bir la. oyuncu daha aramıza katıldı. Zorlu bir deplasman olmasına karşı 3 puan almak güzel ancak bir takım eksikliklerimiz bulunuyor. Daha çok çalışıp bu eksikliklerimizi ne kadar çabuk giderirsek işler o zaman daha iyi gidecektir. Takımın genel performansından memnunum.
...
Premier Lig'de 15.Hafta Yer:St.James Park Rakip: Aston Villa
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Toplantısı: Şansızlıklarla dolu bir gece oldu bizim açımızdan, Çok değerli iki oyuncumuzu sakatlığa kurban ettik (Ameobi,Ben Afra) Çok sert bir mücadele olmasının yanı sıra hakem ile bugün biraz problemliydik bana göre nizami 1 diğeri tartışmaya açık olmak üzere 2 golümüz verilmedi tabi bu bir mazaret sayılamaz ama bunlar takımın oyun içinde dengesini mutlaka bozar, taraftarlarımızın önünde galip gelemediğimiz için üzgünüz ama 4 maçtır gol yemiyoruz savunma yönünde gelişme kaydettiğimiz tartışılmaz bir gerçek.
...
Premier Lig'de 16.Hafta Yer. Ewood Park Rakip: Blackburn
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Goller: Gabriel Obertan dk.90+2
Basın Toplantısı: Bugün iyi bir oyun sergilediğimiz söylenemez mücadele vardı ama futbol eksikti, Defansif anlamda güçlü mücadelemiz devam ediyor tabi bunda biraz şans faktörü de mevcut umarım bu şansı bugünkü gibi hep olumlu yönde kullanırız. Maçın sonlarına doğru iyice geriye çekilip 1 puanla evimize dönmeyi arzu ederken ileride kullandığımız bir taç'ın rakibinde dalgın olduğu bir anda pozisyona dönüşmesi ve bunun gol ile sonuçlanması bizim için altın tepside baklava oldu. Böyle bir son bizim için mükemmel oldu mutluyum oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.
...
Takımdan Haberler
Newcastle'da yüzler gülüyor
Teknik adam değişikliğinden sonra toparlanan ve ligde 5 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Newcastle United'da boğuk hava yerini açık güneşli havaya bırakmış görünüyor, Takım arkadaşları adına konuşan kaptan Fabricio Coloccini " Zor günler geçirdik ama toparlanmasını bildik önümüzde Chelsea ve Arsenal maçları var gücümüzün farkına varıp elimizden geleni yapmak ve taraftarımızı sevindirmek zorundayız çünkü bunlar onu hakediyor" dedi.
Chelsea maçı hazırlıkları sürüyor
Salı günün kendi sahasında sıralamadı bir üstünde yer alan Londra temsilcisi Chelsea'yi ağırlayacak olan Newcastle United'da maçın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Antrenmana son maçlarda sakatlanan S.Ameobi, C.Tiote ve H.Ben Afra katılmadı. Menajer İbrahim Baldemir takıma bol bol top çalışması yaptırırken ara ara antrenmanı durdurup oyuncuların hatalarını söylerek onları uyardı.
Ameobi 3 ay yok
Bugün Kulübün resmi sitesinden takımın golcü oyuncularında Shola Ameobi'nin 3 ay sakatlandığı açıklandı. Maçta ayağına darbe alan ve şanssız bir sakatlık geçiren oyuncunun sezonun ilk yarısını kapattığı açıklandı. Hücum oyuncularının yetersizliğinden yakınan Menajer İbrahim Baldemir Scoutlarını devreye sokarak devre arası transfer döneminde takıma mutlaka 1 hücum oyuncusunun transfer edilmesi için direktirfler verdiği alınan bilgiler arasında.
...
Premier Lig'de 17.hafta Yer: St.James Park Rakip: Chelsea
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Goller: P.Lovenkrands dk.77, D.Drogba dk.79
Basın Toplantısı: şuana kadar takımın başında çıktığım rakipler arasında en ciddi rakip olarak tanımlayabilirim, zor bir maç oldu gönül isterdiki rakibimizi eli boş gönderelim ama iyi bir skor elde ettiğimizi düşünüyorum rakibinizi yenemiyorsanız yenilmeyecekseniz.
...
eski ruhu yakalaman dileğiyle
...
Galler Liginde 9.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Ligin en vasat takımlarından birine karşı farklı bir skor elde ettik son maçtaki mağlubiyetin yaralarına biraz merhem olmuştur.
...