Güzel bir sunumun var
İyi gidiyoruz![]()
Güzel bir sunumun var
İyi gidiyoruz![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Almışsın sazı eline Alican,böyle devam
Akşama ss'leri ekliyeceğim arkadaşlar çok sıkısık bir fikstürümüz var![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Senden Şl ligini istiyoruz. Tarih yaz bize Alican.
Fiksturde rotasyona dikkat, ligi playofftada alirsin oyunculari avrupa icin 100% tutmaya calis.
anlaşılan çok fazla transfer yapmamışsın . kadronu geniş tutmazsan 3 kulvarda savaşman güçleşir. umarım fazla oyuncu satmamışsındır .
Sağolasın Ekincan
Arkadaşlar kadromuz oldukça geniş , her 3 kulvardada ilerleyebiliriz ancak farklı bir taktim yapımındayım gol yemiyoruz , pozisyon vermiyoruz eyvAllah ama daha çok pozisyonlara girmeliyiz , bunun içinde taktiğimde ofansif üzerine çalısıyorum.
İyiyiz iyi![]()
Şampiyonlar Ligi E Grubu
2.Hafta
Maçın Adamı : Albert Riera [8.3]
Avrupanın en büyük Alman ekollerinden biri olan Münich'i dişe diş , koro kor bir oyunla yerle bir ettik, müthiş bir oyun oynadık dediğim gibi bundan sonra pozisyon bulmak için uğraşacağız gol yemiyorduk zaten bu maçta golüde biz attık bize biz gol atarız vesselam
Spor Toto Süper Lig
7.Hafta
Maçın Adamı : Tomas Ujfalusi [8.6]
Tek kelimeyle , Beşiktaş'ı sahadan sildik tamamen maç bizim egemenliğimizde geçti zaten Beşiktaş'ın oynamaya değilde oynatmamaya niyetli olduğunu gördüğü 7 sarı karttan anlayabiliriz.
Spor Toto Süper Lig
8.Hafta
Maçın Adamı : Carlos Fierro [7.5]
Şampiyonlar Ligi E Grubu
3.Hafta
Maçın Adamı : Dentinho [8.8]
Maça tek kelimeyle müthiş başladık , Fierro ve Sercan ikilisi harika oynuyorlar , bol rotasyonlu bir kadroda oyuncularımdan daha verim alabiliyorum gelelim maça , oyunun tek hakimi biziz pozisyon üstüne pozisyon buluyoruz skoru da zaten 3-0'a getiriyoruz ancak ne olduysa , benim gereksiz değişikliklerim olumsuz tepmesi sonucunda 69.Dakikaya kadar 2-3 şutu olan Benfica , oyunu sahamıza yıkıyor akabinde 2 golde atıyor , ama önemli değil Şampiyonlar Liginde 3'te 3 yaptık.
herkese oyunumuzu kabul ettiriyoruz en önemliside bu
harika bir galibiyet serisi ile gidiyon başarılar.
benfica ve bayern maçları süper olmuş dostum özellikle bu 2 maç artık takımının olmaya başladığını gösteriyor. sanırım bu sene Ş.L. de bir çeyrek final görürsünson maçta dentinho uçmuş ama benim aklıma nedense ilk Oscar Cardozo geldi
güzel sonuçlar dostum devamını merakla bekliyoruz
BAŞARILARRRR![]()
Spor Toto Süper Lig
9.Hafta
Maçın Adamı : Carlos Fierro [8.8]
Maçı istatistiklerden de görüldügü gibi domine ettik harika oynadık ve farklı kazandık ligde 9 maç sonunda ilk golümüzü kalemize gelen tek bir şuttan yedik takımımın oyunundan fevkalede memnunum.
Spor Toto Süper Lig
10.Hafta
Maçın Adamı : Carlos Fierro [8.1]
Benfica maçını düşünerek kadronun tamamını yedeklerden oluşturduk buda ters tepsi vasat bir oyun ortaya koymamıza rağmen Fierro'yu oyuna aldım ve maçın şeklini değiştirdi kötü oynayarak bile kazanmak bence büyük takım olduğumuzu gösteriyor.
Şampiyonlar Ligi E Grubu
4.Hafta
Maçın Adamı : Ezequiel Garay [7.4]
Maça çok iyi başladık tam bir Avrupa takımında olması gereken bütün özellikleri sahaya yansıttık , yan toptan öne geçtik ancak net bir golümüz verilmedi , Benfica uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştı fayda etmedi ancak son dakikada Enoh'un yaptığı penaltıyı gole çeviren Garay , takımına 1 puan getirdi oyundan ve skordanda memnunum.
Sonuclar cok iyi, bekliyoruz kupayi
Spor Toto Süper Lig
11.Hafta
Maçın Adamı : Sabri Sarıoğlu [8.3]
Fazla zorlanmadık , oyuncu değişikligi hakkımız dolduğundan Riera sakatlanınca rakibimizle aynı dakikaten itibaren 10'a 10 oynadık sonuç değişmedi 11'de 11 yaptık
Arkadaşlar bu arada bu gün bir maç yapabildim acayip yorgunum , yarın full yeni ssleri ekliyecegim.
ooo yakmışsın Şampiyonlar Liginibaşarılar
Spor Toto Süper Lig
12.Hafta
Maçın Adamı : Selçuk İnan [8.3]