Başarılar..
Başarılar..
malatyAdana!
Teşekkürler.
Hazırlık dönemi çok iyi geçti benim için. Çoğu zaman garanti pozisyonlar kaçsa da mutlu sona ulaşmayı biliyoruz. Bu maçlar arasından Wigan maçına dikkat çekeceğim.
Maça defansif oyun seçerek çıktım ve garanti oynamalarını sağladım. Golümüzü erken bulduk, ama Wigan öne geçmeyi bildi. Wigan öne geçtikten sonra ataklarımızı hızlandırdık. Daha sert oynamalarını, garanti oynamalarını ve ceza sahasına oynamalarını istedim. Sonuç gördüğünüz gibi.Birçok yönden Wigan'dan üstün olsak da kaybeden taraf biz olduk maalesef. Ama maçta takımdan memnun kaldım genel olarak.
Lig Kupasında ilk rakibimiz Chesterfield oldu. İyi oynarsak rahatlıkla geçebiliriz diye düşünüyorum.
Ve lig başlıyor. İlk rakibimiz Bristol City.
nPower Championship Ligi 1. Hafta
Ortada geçen bir maçtı. Arka arkaya goller oldu. Yine de heyecanlı geçti. Lige 1 puanla başladık.
Lig Kupası 1. Tur
Rakibimizi rahat bir şekilde geçtik. Tek kale oynadık. Şanssız bir şekilde gol yiyorduk az kalsın yine, ama rakibin forveti yetersiz olduğu için o ellerine geçen tek fırsatı da değerlendiremediler.
Bir sonraki turda rakibimiz Morecambe.
Rahat geçeceğimizi düşünüyorum. Chesterfield ayarında bir takım.
nPower Championship Ligi 2. Hafta
Maçta üstün olsak da şansımız yaver gitmedi. Fırsatları değerlendiremedik. Yine 1 puanla yetindik.