1 ile 30 arası toplam 98 sonuç

Konu: Yiğit Düştüğü Yerden Kalkacak! | [3.Sezon]

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2007
    Yer
    Manisa
    Mesajlar
    2,581

    Default





    Yeni yönetim takımın başına geçti.Personel kadromuzu tamamen değiştirdik yeni sezona sağlam bir temel atmış olduk. Transferlere gelince, bomba transferler yaptık bazıları ise daha tamamlanmadı tamamlanınca açıklayacağız.
    malatyAdana!

  2. #2
    Nesil
    2007
    Yer
    Manisa
    Mesajlar
    2,581

    Default




    Malatyaspor 2012-13 Kadrosu ;




    Uzun uğraşlar sonunda böyle bir kadro oluşturabildik. Mehmet Akyüz,Muhammed Demirci gibi isimleri kiralık olarak kadromuza dahil ettik bir kaçtane regenimiz var onlarında profilini ekliyoruz.







    malatyAdana!

  3. #3
    Nesil
    2007
    Yer
    Manisa
    Mesajlar
    2,581

    Default



    Hazırlık kampımızı tamamladık,maçları kendim belirledim zorlu rakiplerle oynadık iyi performans gösterdiğimizi düşünüyorum .



    Lig'e gelince , 3.Ligin en zor grubu bizim grup. Diyarbakırspor,Mardinspor,Çorumspor gibi sağlam ekipler var. Ama bize pek sorun çıkaracaklarını sanmıyorum. Şimdiki hedefimiz 2.Lig'e yükselmek eğer başarabilirsek asıl heyecanın 2.Lig'den sonra başlayacağını düşünüyorum. Umarım bir sorun çıkmaz,direkt olarak şampiyon olmak istiyoruz. Sağlam bir kadro kurduğumu düşünüyorum umarım bu sağlamlığı sahaya da yansıtırız. Sezon Başlıyor!



    malatyAdana!

  4. #4
    Nesil
    2007
    Yer
    Manisa
    Mesajlar
    2,581

    Default

    Spor Toto 3.Lig 2.Grup | 1.Hafta

    Malatyaspor'umuz 6 - 0 Mardinspor



    Süper bir maç çıkarttık,bomba gibi başladık . Lige göre üst düzey futbol oynuyoruz takımım tamda istediğim gibi oynadı. Kadro tamamen oturmuş durumda bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak ..
    malatyAdana!

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •