Arkadaşlar mesela ben 26 yaşında kariyere başladım....2120'ye geldim ölürmüyüm yoksa öyle devam eder miyim? Teşekkürler.
Arkadaşlar mesela ben 26 yaşında kariyere başladım....2120'ye geldim ölürmüyüm yoksa öyle devam eder miyim? Teşekkürler.
Ben daha denk gelmedim buna hiç. Muhtemelen ne kadar oynarsan yaşın da o kadar oluyor.
FM Gazetesi
Bence olmalı aslında.Trafik kazası deplasmana giderken uçak kazası vb.200 yaşına gelsende yine oynuyor olacaksın bu özelliği yapmaları gerek bence.
ne diyon sen helvanı bile yiyor takımdakiler ,
Kesin bir yorum yapacak yok mu ?
Ölme olmuyor en azından eski serilerde yaş olarak -XX diye devam ettiğini hatırlıyorum.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
2120'ye gelemiyorsun.
Yanlışım varsa düzeltin ama eski serilerde en fazla 25 ya da daha fazla yıl oynayabiliyorduk.
Sırf tatile giderek oyunda 2700'lere gelmeye çalışan biri vardı SI forumlarında. Ölsek o kadar yaptığımız şeyin boşa gitmesi sinir bozardı, o yüzden bu hali bence daha iyi.
bir arkadaş vardı
2110 tarihine gelmişti sanırım ölme falan yoktu (tabi fm 2011 içindi bu) bu seride de yoktur büyük ihtimal.
Saçmalık olurdu. Zaten o kadar tarih ilerleyemeden bir sonraki sürüm çıkmış olur. Adamlar boşuna her yıl seri çıkartmıyor
Belki oyundaki karakteriniz ölmez ama muhakkak bir yerlerde alacağınız Crash dumps hatası ya da saved game could not be loaded hatas sizi kanser edebilir.
Yahu ben üç sezon sonra sıkılıp yeni oyun açıyorum siz nasıl bu kadar ilerliyebiliyorsunuz merak ettim.
ölme olayı olmamalı bence.. düşünsene 5 sezon sonra ölmeyeceğin ne malum..
Bence bir 50-60 yıl sonra uyarılar gelmeli yaşlanıyorsun diye ondanda 10 yıl sonra ölürsek iyi olur bence
Neyin peşindesin , Hepimiz ölelim bunu mu istiyosun (: (:
kişisel fikrim hiç ölmeden de olmuyor bence oyunda git sonsuza kadar ne olacak
Öldükten sonra aldığımız başarılara göre Cennet veya Cehenneme gidelim.
favori personellerimiz hakkını helal etsin disliked olanlar etmesin.
Transfer edemediğimiz ya da aramız kötü olduğu için ayrılan oyunculara "Cenazeme gelmesinler" seçeneği de eklensin.
76 yaşında ölsek güzel olurdu aslında. 200 yaşlarını görmek çok saşma. Hz. Nuh zamanında mı yaşıyoruz.
Hatta başarısız olduğumuzda taraftarlar bize suikast düzenleseler falan.
Bir konu açalım dedik nerelere gitti yahu
Açtığın konu saçma 2100 lere gelmek bi kere imkansız tatile mi çıkmayı düşünüyorsun ne yapıcan ölüpte otur oturduğun yerde hayatın tadına bak daha gençsin
Ölmek isteyenler 76 yaşına geldiğinde futbolu bırakır olur biter. Sonuçta 2040'larda tıp ilerleyip organ yetersizliğinden olan ölümleri kaldırabilirse yaşlılıktan ölme olayı kalmıyor. Anca taraftar suikast düzenler, Mourinho zehirlerse falan ölebiliriz ki kimse öyle ölmek istemez herhalde.
adamlar oyunda ölme olup olmamasının saçmalığını tartışıyo,120 sene kariyer devam ettiren manyakları tartışacağı yerde
92 yılında birkere lise zamanı oyunun sonuna gelmiştim kac sezon gecti bilmiorum simdi cok oldu ama oyun kitleniyordu ve devam etmiyordu o save dosyasını acarkende eror veriyordu yani oyunun bir sonu var o yüzden gelip görmek lazım tabi
FM 11 de yaş 100 de takılı kalıyor. Ama oyuna devam eden 332 yaşında manager gördüm.
FM 12 de durum nedir bilemiyorum.