Size biraz kadromdan bahsedeyim arkadaşlar. TAKIM RESMEN ÇÖPLÜK YAV. İşe yarayan 1-2 oyuncu var sadece, diğerlerini at gitsin, o kadar kötü yani! Hadi onu geçtim, koca takımda sağ bek yok :-D İşte takımdaki birkaç önemli oyuncum. Bunlar dışındakiler pek işe yaramayacak zaten.

Kale mevkiinde eksiğimiz var, bu net. Şu anki en iyi kalecimiz Acerbis'in profili böyle;

Ancak kaleye takviye yapmayı düşünüyoruz zaten, Acerbis yedek bekleyecek diyebiliriz. Geçelim defansa;

Defansın solunda oynayan Pisano beklentilerimi karşılıyor. İyi bir oyuncu, onbirimin değişmezlerinden olacak.

Stoperdeki oyuncularımız ise hep ortalama oyuncular. İçlerinden en iyisi olan Martinelli'nin yanına hızlı bir oyuncu takviyesiyle bu seneyi atlatabilirim diye düşünüyorum.

Sağ beki geçiyorum, takımda sağ bek yok zaten Bir as, bir de yedek sağ bek alacağız.

Geçelim ortasahaya. KOCCA ORTASAHADA ADAM GİBİ BİR OYUNCU YOK! Belki profilini koyacağım Braiati ball winning midfielder rolünde bize fayda sağlayabilir, diğerlerini at çöplüğe. Kesinlikle takviye gerekiyor ortasahamıza.

Kanatlardaki oyuncularımız da ortalama, ancak o konuda pek sıkıntılı değilim, ilk onbirde oynatmayı düşündüğüm oyuncular kaliteli. Mesela sağ açığımız Riga'nın profili şu şekilde:

Gelelim forvete... En umutlu olduğumuz mevki. Kadrodaki bir adam parlıyor resmen... Poacher rolü için biçilmiş kaftan. Onun adı PAOLUCCİ!

İşte en umutlu olduğumuz oyuncular böyle... Ligin kurallarındaki ''Serbest transferler istenilen her an kadroya katılabilir'' maddesinden yararlanarak bolca transfer yapmayı planlıyoruz. Bekleyiniz.